lasso 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 WitamProszę o zaprzestanie obrażania mnie publicznie na tym forum, insynuowania sytuacji, które nie miały miejsce i wprowadzania w błąd moich "współpracowników", w przeciwnym razie (jak wspomniałeś) zaczniemy rozmawiać oficjalnie (i żółte papiery z oddziału psychiatrycznego w Łodzi nie pomogą). PozdrawiamFireMan Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 8 Grudnia 2012 MIło mi że się ujawniliście. Po pierwsze nie życze sobię aby dane które są podawane przy rejestracji na forum (Waszym) były upublicznione (2 dni temu user o nicku szewczyk na tym forum) Po drugie nie zaczynajcie kolejnej wojny forumowejTo tyle :)/>/> Fajne z Was chłopaki...Synku jakie groźby? Fajnie powitać to znaczy "Czołem chłopczyki z forum konkurencyjnego" Itp itd Wystarczyło jak zapytałem Was dziś na parkingu z jakiego forum jesteście... trzeba było odpowiedzieć a nie ściemniać że na handel :)/> W gromie powiedzieliście że co innego Najlepszy tekst dziś to "Na słowo forum mamy taniej" I nikt pod nickiem cooli sie nie ukrywa :)/> Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Moja odpowiedź na cały ten temat to "aha"Jednocześnie potwierdziło to nasze założenia, że to byliście wy czyli osoby z Waszego forum Pułapka się udała, a wy w nią właśnie wpadliście. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Temat ten kieruję do Michała Sz. (pełne dane do wiadomości autora) i Piotra J. (dane mimo iż są popularne w sieci nie mogą zostać upublicznione) i uprzejmie proszę inne osoby o nie wypowiadanie się w tym wątku. Już za dużo napisałeś podałeś Imię i początek nazwiska a 2 dni temu zalogowałeś się pod nickiem mojego nazwiska to wystarczy. Logi forum już mam. WYstarczy Cytuj
FITBest 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Czyli o to chodzi, że oni (Ci z drugiego forum) podszywali się pod to forum aby uzyskać niższe ceny? Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Czyli o to chodzi, że oni (Ci z drugiego forum) podszywali się pod to forum aby uzyskać niższe ceny? Tak chore forum fw Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Czyli o to chodzi, że oni (Ci z drugiego forum) podszywali się pod to forum aby uzyskać niższe ceny? Tak coś kombinowali. Cytuj
lasso 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2012 1) Nie pozwolę, aby ktokolwiek opisywał mnie w złym świetle, dlatego też założyłem ten temat.2) Dane nie zostały ujawnione (osób o tych inicjałach jest w Polsce jakieś kilkanaście tysięcy, ja tylko pokazałem Ci, że nie jesteś osobą anonimową, która może sobie pisać co się jej tylko podoba).3) Nie wiem o jakiej sytuacji mówisz, powiedziałem już, że to forum omijam szerokim łukiem i tylko z powodu tekstów na mój temat założyłem tutaj konto.4) Zastanawiam się o jakim ty spotkaniu do mnie mówisz, bo jak dzisiaj byłem w Szczyrku (dokładnie Małe Skrzyczne), to nikt się mnie nie zapytał z jakiego forum jestem ?I na koniec proszę, nie nazywaj mnie synku, ponieważ różnica wieku między nami jest niewielka.Gwarantuję wam, że za każdym razem, gdy dowiem się, że o mnie smarujecie, będę się tu udzielał.Tyle ode mnie i mam nadzieję, że na tym poście skończymy temat. Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Upublicznianie danych osobowych innej osoby + oszustwo... No ładnie pokemony. :facepalm:/> Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Gwarantuję wam, że za każdym razem, gdy dowiem się, że o mnie smarujecie, będę się tu udzielał.Tyle ode mnie i mam nadzieję, że na tym poście skończymy temat. ALe nikt ci nie mówi że nie możesz tu pisać. KOnto masz i możesz nikt ci nie broni się wypowiadać. Ja nie zbanowałem bo dalej nie wiem o co ci chodziTo ty wskoczyłeś tu i zacząłeś ten temat. NIe JaI nie zachowujemy się tak jak Wy banując konta I nie wiem co do mnie masz. z tego co wkleiłeś na forum nic złego o tobie nie powiedziałem Więc w czym problem Cytuj
TheFireWorksManiac 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Piter nie masz pojęcia o sprawie to po chusteczke piszesz takie pierdoły? Zajmij się swoimi sprawami, bo jedynymi osobami, które powinny tu pisać to osoby, których dotyczy ta sprawa. Cytuj
lasso 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 W odniesieniu do dyskusji toczącej się na sb, jak i poza forum :Kiedyś luxor chciał zorganizować WK na obydwóch forach w Grom Zbigu po otrzymaniu ode mnie cennika.Gdybym mu go nie wysłał (jako potencjalnemu klientowi), wątpię czy ta dyskusja w tym temacie miałaby miejsce.Ponadto podobają mi się Twoje informację na temat moich warunków zakupu w tej hurtowni, ponieważ działają tylko na moją korzyść.Na obecną chwilę dyskusję uważam za zakończoną, na dalsze posty w moim imieniu odpowiadał będzie któryś z moich ludzi. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 9 Grudnia 2012 [...] na dalsze posty w moim imieniu odpowiadał będzie któryś z moich ludzi. no nie mogę Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jego ludzie są wszędzie, nawet o tym nie wiecie z kim macie do czynienia ! Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Bożee olejcie to, zajmijcie się swoimi sprawami i do przodu.. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Beznadzieja, beznadzieja.... Ciągle tylko jakieś zatargi... spokojnie panowie.W życiu trzeba umieć się wyluzować Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ponadto podobają mi się Twoje informację na temat moich warunków zakupu w tej hurtowni, ponieważ działają tylko na moją korzyść. To się jeszcze zobaczy... Cytuj
dawolf 1 Opublikowano 9 Grudnia 2012 To się jeszcze zobaczy... Cooli pogadaj tam odpowiednio z chłopakami,lub szefem i wtedy cwaniaczki też inaczej będą rozmawiać :D/> Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 12 Grudnia 2012 No i po rozmowie z chłopakami wyszło na to że panowie z akcji w sobotę byli z konkurencyjnego forum, zostawili wlepki forumowe, dużo pościemniali oraz dużo pogadali "że robią pokaz na sylwestra" itp itd. Więc wszystko wiadomo co i jak. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 12 Grudnia 2012 No i po rozmowie z chłopakami wyszło na to że panowie z akcji w sobotę byli z konkurencyjnego forum, zostawili wlepki forumowe, dużo pościemniali oraz dużo pogadali "że robią pokaz na sylwestra" itp itd. Więc wszystko wiadomo co i jak. To było do przewidzenia już w pierwszych minutach tego wszystkiego, widzę że real ich trochę poskromił. PS: Osobiście wstydziłbym się rozdawania jakichkolwiek gadżetów reklamowych do takiego forum o tak niskiej wartości merytorycznej. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 13 Grudnia 2012 To było do przewidzenia już w pierwszych minutach tego wszystkiego, widzę że real ich trochę poskromił. :)/>PS: Osobiście wstydziłbym się rozdawania jakichkolwiek gadżetów reklamowych do takiego forum o tak niskiej wartości merytorycznej. :P/> Mówią, że weszli na forum trochę poczytać i jak zaczeli czytać to tak szybko jak weszli tak wyszli Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 13 Grudnia 2012 No to zakładając tem temat autor wpadł w kolejną pułapkę. Teraz na 100% wiemy kto był...wystarczy wejść i obejrzeć fotki z pokazu zeszłorocznego firemena i drugą fotkę odpalić oraz drugą część zdjęć. Miłego oglądania Galeria upubliczniona przez niego samego. http://imgur.com/a/uS7Ip#0Pozdrawiam FiremanaZrobiłeś poświewisko z siebie i ze swojego forum Pisząc że byłeś w górach a samochód twój był na zakupach w Gromie Cytuje kolegę "o szkoda mi kolesia, bo ma ewidentnie schizofrenie i jego alter ego siedziało sobie gdzieś w górach, podczas gdy jego drugie ja kupowało fajerwerki w gromie :/" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi