Witam, mam pytanie do używkowników tego forum odnośnie poniżej prezentowanego rozporządzenia. ROZPORZĄDZENIE MINISTRA GOSPODARKI I PRACY1) z dnia 29 lipca 2005 r. sprawie wykazu wyrobów pirotechnicznych, na których nabywanie, przechowywanie lub używanie nie jest wymagane uzyskanie pozwolenia.
Napisane jest tutaj o przechowywaniu, używaniu oraz nabywaniu lecz nic o ich handlu nie pisze. Mam własną działalność czy mogę sprzedawać wyroby pirotechniczne ze znakiem NWP?
Pytanie
luka 0
Witam, mam pytanie do używkowników tego forum odnośnie poniżej prezentowanego rozporządzenia. ROZPORZĄDZENIE
MINISTRA GOSPODARKI I PRACY1)
z dnia 29 lipca 2005 r.
sprawie wykazu wyrobów pirotechnicznych, na których nabywanie, przechowywanie lub używanie nie jest wymagane uzyskanie pozwolenia.
Napisane jest tutaj o przechowywaniu, używaniu oraz nabywaniu lecz nic o ich handlu nie pisze. Mam własną działalność czy mogę sprzedawać wyroby pirotechniczne ze znakiem NWP?
Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi