TPS 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Cześć, z tej strony TPS. Dzisiaj zamówiłem paczkę z artykułami raczej do zabawy , w tym roku chcę się nie nudzić jak w poprzednim, więc w tym stuffie będzie 100% zabawy.Dzisiejsze zamówienie jest następujące , jak dojdzie paczka dam fotki.JB-1 THUNDER KINGJR1 DiaboloFp3 small x3Fp3x Gaoo x2Explosive 1 x2Jaja Dinozaura x2Cyrkoblitz JM01Promo zestaw nr 2Sklep : www.fajerwerkitanio.plKomentujcie , motywujcie :)/>/>/>/>http://www.youtube.com/watch?v=TK54ZPAY1LQ Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zamiast gaoo fp3x mogłeś wziąć fp3new, tymbardziej, że jest to stara partia, więc jedne z najmocniejszych petard w Polsce. Cytuj
TPS 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 Że tak powiem coś czuje że ze speeda zamówie więc mogę kupić coś tam. Cytuj
Kaszero 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Fajne, ale mam dwie uwagi:- Jaja dinozaura? Owszem w miare mocne, ale czy warto?- Fp3x? Nie lepiej fp3new'y? Cytuj
TPS 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 To była by różnica w 2 paczkach 5 zł , a funduszu mi brakło by .Jaja dinozaura 4.80 za paczkę to nie drogo. Cytuj
Mks 2 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ej ale zestaw promocyjny o ile wiem to do dziś obowiązuje Więc się pośpiesz Stuff nawet,nawet . Cytuj
TPS 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 Już zamówiłem o 14 Spokojnie jeszcze coś dorwę , jak nie bazar to maxsem. Cytuj
TPS 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 Dzwoniłem do nich, o dziwo przelew nie został zrobiony wysłałem do nich potwierdzenie i napisal o potwierdzeniu zamówienia że o to im chodziło w rekompensacie zamiast zestawu 60+ bd za 150+ czyli dla mnie plus Cytuj
sylar 3 Opublikowano 19 Grudnia 2012 No to chociaż tyle, że zamiast samych przeproszeń staneli na wysokości zadania i jeszcze dostaniesz prezent fajnie z ich strony aczkolwiek szkoda że to tak długo trwało Cytuj
TPS 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 Tyle dobrze , red meteora i b12 na 00:00 zostawie chociaż nie znam efektu b12 Cytuj
Ruzz 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 No i paczka doszła !!! UPDATE W 1 POŚCIE Ile dałeś za całość? Cytuj
TPS 0 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 95 zł z przesyłka , za problem dostałem zamiast gratisu 60 zł to dla zakupów za 150 zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi