TPS 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Tak jak w tytule co lepiej kupić?Maxsem3x moździerz 2'' = 24 szelkiOpakowanie kulek dymnych = 72 kulki dymne4 paczki mega piratek = 80 petard.To z wysyłka wynosi 200zł i moje pyt nasuwa się lepiej wziąć ten zestaw z maxsema czy na bazarku wydać ? Chodzi mi tylko o pierdółki. Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Bierz z neta Na bazarku zapłacisz też ze 200 jak nie więcej.... Cytuj
0 MrArlo12 1 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dla mnie nawet twoja opcja z neta mi się nie podoba, bo za 200zł to jest taki stuff że jest efekt i dużo zabawy. Cytuj
0 Pioter 9 Opublikowano 9 Grudnia 2012 To i ja napisze a co tam... - Maxem. Szelki dwucalowe to już porządny efekt w amatorskiej piro. Co do kulek dymnych to jeśli nie masz dokładnie sprecyzowanych planów co będziesz z nimi robił to polecam "większe" dymy.Nie waż się kupować na bazarku bo to zło. Ceny mają raczej chore. Cytuj
Pytanie
TPS 0
Tak jak w tytule co lepiej kupić?
Maxsem
3x moździerz 2'' = 24 szelki
Opakowanie kulek dymnych = 72 kulki dymne
4 paczki mega piratek = 80 petard.
To z wysyłka wynosi 200zł i moje pyt nasuwa się lepiej wziąć ten zestaw z maxsema czy na bazarku wydać ? Chodzi mi tylko o pierdółki.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi