Arturo :) 14 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Symbol: TXP488Nazwa: Thunder KingIlość strzałów: 25Kaliber: 0,8"Czas efektu: 20 sekundCena: 18złEfekt: huk z błyskiem Film: http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=XaxmJuGCKjgMiałem okazje zobaczyc na żywo tą kostke i bardzo miło mnie zaskoczyła, dynamiczna, doscyc głośna ( huk pocisków można porównac do JC05 lub może trochę cichszy ).Podobnie jak w BS-50 naprzemiennie strzelające czerwone i zielone kule podczas wzlotu pocisku dodają tej kostce uroku, choc troszkę szkoda, że przy wybuchu pocisków zabrakło tytanu. Biorąc pod uwagę ilosc strzałów to myślę, że 16-18zł jest bardzo dobrą ceną jak na taką kosteczke. Cytuj
wiitekkk111 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jak dla mnie idealna wyrzutnia do pokazów . Chodzi mi o te huki . Cytuj
FITBest 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Najlepiej byłoby ją wkomponować jakoś w finał z inną wyrzutnią/wyrzutniami wtedy można otrzymać bardzo ciekawy efekt akustyczny. Cytuj
Grandzik 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Fakt. Efekty akustyczne nie są u nas popularne. Osobiście uważam, że wyrzutnia badziew. Nawet jak na akustyczną to za droga. Lepiej kupić 2 paczki JC05 i połączyć je lontem. Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Huk porównywalny do fp3 small, do małych pokazów dziennych myślę że jest idealna. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Świetna wyrzutnia dla osób, które preferują artykuły tego typu. Huk solidny, na wysokości daje ciekawe efekty akustyczne. Doskonała jako element zabawy zarówno w dzień jak i po zmroku. Może też świetnie komponować się w pokazie np. z wulkanami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi