Mam małą prośbę w podpowiedz która z rakiet daje głośną syrene. Jeszcze kilka lat temu w poznaniu mialem okazje kupic rakiete (nie pamietam rzecz jasna nazwy i producenta), ktora powalila mnie swoja glosna syrena na starcie, na koncu w zasadzie efektu nie bylo wielkiego (nie wiem uszkodzona itp) ale syrena byla bardzo glosna. Stad moje pytanie, mozecie podpowiedziec jaka wybrac ? znacie jakis dobry produkt jesli chodzi o rakiety.
2 temat;
Szukam jakiegos materialu od 150 - 200 zl Maja to byc raczej wyrzutnie, fontanny, mozdzierze Jaki sklep polecacie do tego typu zakupow
Pytanie
firstmate 0
Dobry wieczór
Mam małą prośbę w podpowiedz która z rakiet daje głośną syrene.
Jeszcze kilka lat temu w poznaniu mialem okazje kupic rakiete (nie pamietam rzecz jasna nazwy i producenta), ktora powalila mnie swoja glosna syrena na starcie, na koncu w zasadzie efektu nie bylo wielkiego (nie wiem uszkodzona itp) ale syrena byla bardzo glosna. Stad moje pytanie, mozecie podpowiedziec jaka wybrac ? znacie jakis dobry produkt jesli chodzi o rakiety.
2 temat;
Szukam jakiegos materialu od 150 - 200 zl
Maja to byc raczej wyrzutnie, fontanny, mozdzierze
Jaki sklep polecacie do tego typu zakupow
Dziekuje za ewentualna odpowiedz
Pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi