wiitekkk111 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Witam . Tragedia ! Złamana noga i już wiem , że sylwester w domu , a co więcej fajerwerki zakupione ! A jak tu strzelać ze złamaną nogą ? Ludzie pomóżcie ! Rakiety jeszcze jakoś odpale , petardy też , ale wyrzutnie ? Co wy byście zrobili (robili ) na moim miejscu ? ;-( Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Poprzedłużaj lonty żeby mieć więcej czasu na ucieczkę Całkiem poważnie mówię Cytuj
wiitekkk111 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 Dobry pomysł . Tylko szkoda , że u mnie nie ma gdzie kupić , jedynie na internecie tylko trochę nie opłacalne.. Cytuj
wiitekkk111 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ok . Może jeszcze dziś zamówie . Myślę , że 10 m - 1cm/s wystarczy . Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 10 Grudnia 2012 http://pyrogarage.pl/lonty.htmten pierwszy masz już pocięty na odpowiednie kawałki Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 10 Grudnia 2012 ...został bym w domu, tam imprezował "na siedząco" cały czas, a fajerwerki oglądał z okna. Poproś kogoś żeby odpalał ze Ciebie. Zdrowie jest bardzo cenne, szkoda ryzykować jeszcze głębsze pogrążenie się. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Miałem kiedyś też nogę w gipsie, nie przypominam by nie można było wyjść na dwór. Ostrożnie przecież możesz, zważając na to by się nie poślizgnąć. Wyrzutnie czy coś co wymaga podejścia i odejścia - poprosiłbym kogoś znajomego o odpalenie. Petardy - możesz gdzieś usiąść i odrzucać. Nie widzę jakiegoś wielkiego problemu chyba, że sam chcesz odpalać, to tak jak fira napisał, dłuższy lont. Cytuj
sebasped 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 (edytowane) kolego nie wiem jak wielki masz ten gips ale ja gdy miałem noge w gipsie to w jednej ręce kula do podpierania się a w drugiej zapalniczka a fajerwerki podawał mi brat ja tylko odpalałem i w długą :D/> Edytowane 22 Grudnia 2012 przez Poki Ortografia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi