OWEN*PZN 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Paczkę zamówiłem w środę 5.11 i do dziś paczka do mnie nie dotarła ;( kiedy mogę sie jej spodziewać.?
0 FITBest 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 My jej Ci nie wysyłaliśmy więc pytaj o to sklep. A nie masz nr przesyłki? Ale swoją drogą powinna już być.
0 Cooli 4 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Paczkę zamówiłem w środę 5.11 i do dziś paczka do mnie nie dotarła ;( kiedy mogę sie jej spodziewać.? Tu masz dane kontaktowe BIGFUN s.c.Wawrochy 1012-100 Szczytnotel: (89) 624 97 28fax: (89) 624 39 16e-mail: sklep@fajerwerki-net.pl Oraz polecam udać się na stronę http://www.opek.com.pl/Po lewej masz słupek "TWOJA PRZESYŁKA" w którym podajesz numer listu przewozowego i sprawdzasz gdzie przesyłka obecnie się znajduje. Jeśli status jest w doręczeniu to albo kurier już był i cię nie zastał albo ją dopiero dostarczy.Temat zamykam5.12.2012 zamówiłeś pewnie wieczorem lub popołudniu... w Czwartek paczkę spakowali w piątek wysłali czyli dziś będzie doręczona...
Pytanie
OWEN*PZN 0
Paczkę zamówiłem w środę 5.11 i do dziś paczka do mnie nie dotarła ;( kiedy mogę sie jej spodziewać.?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi