Skocz do zawartości
  • 0

Prezent piro dla kolegi 50-70zł

Pytanie

Opublikowano

Hej! Z racji że ostatnio siedze tylko w dużych kostkach, nie mam za bardzo rozeznania w drobnicy.
Otóż zbliżają się urodziny mojego kolegi, tak z nim rozmawiałem i doszliśmy do wniosku że kupuje mu troche rzeczy z piro.
I teraz taka prośba do was, jakbyście mogli mi ułożyć taki ,,zestaw urodzinowy". Będę kupował u mnie w mieście w hurtowni Bazyl-Gadget.
Bierzcie pod uwage rzeczy raczej ogólnie dostępne, ale nie takie ,,zwyklaki", po protu coś fajnego z jorge, triplex, kometa.
Z racji że nie znacie dokładnych cen produktów, w ramach rezerwy zamiast 50zł daje budżet 50-70zł.
Mam nadzieje że coś fajnego doradzicie.
Pozdr

P.S od razu mowie tylko ze chodzi o takie mocniejsze rzeczy, bo nie sadze zeby jakieś bączki czy pszczółki zadowoliły 20letniego faceta ;)/>

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

JW08 Wenus
TXB462 Red Peony
P7201 Aron
JR8 Diabolo lub SM9824 Missile

• 0
Opublikowano

Moja propozycja
JW90 + JW08 Wenus
Lub Black Sea z Komety

• 0
Opublikowano

Capensis myślałem że myślisz troskzę. Taki doświadczony user, taki stuff a Ty zadajesz pytanie na forum o prezent dla kolegi za 50-70 zł?

Karmisz tylko Trole forumowe

• 0
Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Chlopak chce sie poradzić : D

• 0
Opublikowano

Cooli, nie o to biega, tylko dawno nie brałem nic z drobnicy, i nie jestem że tak powiem obeznany z nowościami, oraz za bardzo nie wiem co teraz jest na topie itp.

Dzięki za propozycje, już wiem co wezme.
Temat do zamknięcia.

• 0
Opublikowano

JW90 albo JW4055

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...