Hej! Z racji że ostatnio siedze tylko w dużych kostkach, nie mam za bardzo rozeznania w drobnicy. Otóż zbliżają się urodziny mojego kolegi, tak z nim rozmawiałem i doszliśmy do wniosku że kupuje mu troche rzeczy z piro. I teraz taka prośba do was, jakbyście mogli mi ułożyć taki ,,zestaw urodzinowy". Będę kupował u mnie w mieście w hurtowni Bazyl-Gadget. Bierzcie pod uwage rzeczy raczej ogólnie dostępne, ale nie takie ,,zwyklaki", po protu coś fajnego z jorge, triplex, kometa. Z racji że nie znacie dokładnych cen produktów, w ramach rezerwy zamiast 50zł daje budżet 50-70zł. Mam nadzieje że coś fajnego doradzicie. Pozdr
P.S od razu mowie tylko ze chodzi o takie mocniejsze rzeczy, bo nie sadze zeby jakieś bączki czy pszczółki zadowoliły 20letniego faceta ;)/>
Pytanie
capensis 12
Hej! Z racji że ostatnio siedze tylko w dużych kostkach, nie mam za bardzo rozeznania w drobnicy.
Otóż zbliżają się urodziny mojego kolegi, tak z nim rozmawiałem i doszliśmy do wniosku że kupuje mu troche rzeczy z piro.
I teraz taka prośba do was, jakbyście mogli mi ułożyć taki ,,zestaw urodzinowy". Będę kupował u mnie w mieście w hurtowni Bazyl-Gadget.
Bierzcie pod uwage rzeczy raczej ogólnie dostępne, ale nie takie ,,zwyklaki", po protu coś fajnego z jorge, triplex, kometa.
Z racji że nie znacie dokładnych cen produktów, w ramach rezerwy zamiast 50zł daje budżet 50-70zł.
Mam nadzieje że coś fajnego doradzicie.
Pozdr
P.S od razu mowie tylko ze chodzi o takie mocniejsze rzeczy, bo nie sadze zeby jakieś bączki czy pszczółki zadowoliły 20letniego faceta ;)/>
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi