The-Piroman 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Przepraszam,że dopiero teraz ale... Pieniądze wydawałem na inny cel więc w tym roku nie będzie stuffu za tyle co rok temu ale myślę,że wydam ok 500 zł. Pierwsza paczka już za nie długo. :)/>Stuff 2012/2013. Dojdzie jeszcze drobnica do zabawy przed 24 !http://www.youtube.com/watch?v=6ZMtGbZSE-8 Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zdecydowałem się na zakup u Coliego. Jak paczuszka przyjdzie dodam fotki Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 Cześć przedstawiam wam mój stojak na rury 2". I tu jest moje pytanie czy te rury po bokach nie są za bardzo pod kątem ? Cytuj
sylar 3 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jak dla mnie jest wporządku chyba że strzelasz między blokami to może być problem Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 Stuff 2012/2013. Dojdzie jeszcze drobnica do zabawy przed 24 ! Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ładnie dobrany stuff :)/> Dzięki Dojdzie tak jak pisałem drobnica do zabawy Cytuj
Kamil95 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 stuff calkiem niezły zauwazyłem nawet baleta(mialem go w tamtym roku i polecam na paczątek pokazu) Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Nie ma zbędnych rzeczy, pirdół tylko kostki szelki i gitara Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 23 Grudnia 2012 I dobrze, że nie bawisz się w małe kostki tylko postawiłeś na coś większego, a do tego 2"... Będzie pięknie! Życzę udanego Sylwestra :xmas_wink:/> Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 Dzięki wszystkim ale jednak kupie na bazarku czy w marketach jakieś pierdoły tj.rakiety,rzymskie,fontanny itp drobnica ! Bo jednak strzelanie przed 24 to jest... to jest to Cytuj
FireFun 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Stuff bardzo fajny. Jest trochę zabawy, ale mocnego uderzenia też nie brakuje. Ja bym jednak tu widział jeszcze parę rakiet :xmas_wink: 5/5 Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 Stuff bardzo fajny. Jest trochę zabawy, ale mocnego uderzenia też nie brakuje. Ja bym jednak tu widział jeszcze parę rakiet :xmas_wink:/> 5/5 :fireworks:/> Piszę już chyba 3 raz Dokupię jeszcze za ok 50-100zł pierdoły: rakiety,rzymiaki,fontanny, cyrkoblitze itp ! Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 A tak z ciekawości jakie masz efekty tych 2'' ? JacuQM Efekt to Red Wave Cytuj
FireFun 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Piszę już chyba 3 raz :P/> Dokupię jeszcze za ok 50-100zł pierdoły: rakiety,rzymiaki,fontanny, cyrkoblitze itp ! :)/> Ojeju, czepiasz się szczegółów . Pisząc, że kupisz pierdoły skąd mogę wiedzieć, co masz na myśli :xmas_wink: . Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 AktualizacjaZapalniczkaPrzygotowania do pokazu ! Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Stuff jest, pokaz przygotowany jest i fajna zapalniczka też Tylko czekać :xmas_smile: Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Piroman ty chcesz aby te szelki poleciały w jednym momencie ?? Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Stuff jest, pokaz przygotowany jest i fajna zapalniczka też :D/> Tylko czekać :xmas_smile:/> Dzięki Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 Piroman ty chcesz aby te szelki poleciały w jednym momencie ?? Tak. I mam taką nadzieje,ale wiesz chcieć a móc to... Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 27 Grudnia 2012 w taki sposób jak to pospinałeś to mała szansa by poleciało w tym samym czasie qm we wszystkich bombkach złącz w jedną wiązkę a dopiero do tego visco Cytuj
The-Piroman 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 w taki sposób jak to pospinałeś to mała szansa by poleciało w tym samym czasie :P/>qm we wszystkich bombkach złącz w jedną wiązkę a dopiero do tego visco No właśnie tak zrobiłem ! Najpierw lont wystający z qm z szelek złączyłem w jedną wiązke a potem dołączyłem visco z pokazu ! O to Ci chodziło ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi