Udycz 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Byłem dzisiaj w inter marche z mamą po spożywke pojechałem i ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem bazarek ;DByłem uradowany jak nigdy ale jak spojrzałem na ceny to zszedł ma z twarzy banan;/ Poprostu masakra za paczkę JC05 (FP3 small) wołają 45zł :O:O:O Normalnie masakra ;/ 12 rakietek whistling moon traveler kosztuje 3,60zł czyli za 144 sztuki jakieś 40 zl ;/ A jak u was stoją już jakieś bazarki?
-Tensor- 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Nie każdy się zna na petardach i jak stoją cenowo. Chcą zarobić po prostu na takich właśnie ludziach
endriu123457 56 Opublikowano 13 Grudnia 2012 U mnie przedwczoraj w Czechowicach stał na głównym rynku namiot z fajerwerkami, w sumie nie miał tak drogo bo za fp3 chciał 16zł a inni chcą 30+Miał tam kostki z jorge, triplex,tomaszek i pare z Hestii
Gość DreSzCzyK Opublikowano 13 Grudnia 2012 U mnie w sklepiku kostki typu buster, magma po 2 dychy, kazdy chce zarobić
Cooli 4 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Przypominam, że temat dotyczył małego bazarku przy Intermarche...Bardzo duży Offtop. ZAMYKAM
Rekomendowane odpowiedzi