Skocz do zawartości
  • 0

Fajerwerkitanio-problem.

Pytanie

Opublikowano

Cześć, mam pewien problem 9 grudnia zamówiłem paczkę na fajerwerkitanio przelew został zrobiony odrazu,więc czekałem na kuriera do tej pory go nie ma,czytałem na stronie że trzeba potwierdzić na emailu zamówiene lecz tego nie zrobiłem i pytanie nasuwa się cy przez to by nie wysłali jeśli przelew zrobiłem? Pozdrawiam.

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Cześć, mam pewien problem 9 grudnia zamówiłem paczkę na fajerwerkitanio przelew został zrobiony odrazu,więc czekałem na kuriera do tej pory go nie ma,czytałem na stronie że trzeba potwierdzić na emailu zamówiene lecz tego nie zrobiłem i pytanie nasuwa się cy przez to by nie wysłali jeśli przelew zrobiłem? Pozdrawiam.

Całkiem możliwe, koniecznie zadzwoń do nich!!!
  • 0
Opublikowano

Wczoraj potwierdziłem więc nie wiem.

• 0
Opublikowano

Klient nasz Pan, śmiało tam dzwoń, muszą ci udzielić informacji, nie zwlekaj bo został raptem tydzień na zrealizowanie zamówienia.

• 0
Opublikowano

Dzwoń nie zastanawiaj się !

• 0
Opublikowano

Dzwoń, pisz do skutku, bo takie coś nie powinno mieć miejsca :)

• 0
Opublikowano

Zadzwonie jutro ponieważ zamawiał mi to tata więc może jakieś info on ma, dzięki za pomoc.

• 0
Opublikowano

Na forum nie ma jasnowidzów. Dzwoń do sklepu, tutaj nikt ci nic nie wymyśli.

fps
  • 0
Opublikowano

Może ktoś też miał taki problem to by powiedzial..

• 0
Opublikowano

Rzadko kto zamawia z tego sklepu :)

• 0
Opublikowano

Pierwszy i ostatni raz :\

• 0
Gość
Opublikowano

Na pewno nikt tam nie kupował ? Właśnie zastanawiam się nad zakupem w tym sklepie i wysyłką za pobraniem ale czy oni to wyślą z tym gratisem ?

• 0
Opublikowano

Ja sie skusiłem na smale po 7zł, zbliżają sie święta więc lepiej zamów z bf czy coś.

• 0
Opublikowano

Pierwszy i ostatni raz :\

Przecież to nie wina sklepu tylko Twoja/taty, bo nie potwierdziliście zamówienia a od razu wysłaliście pieniądze.
  • 0
Opublikowano

Ja sie skusiłem na smale po 7zł, zbliżają sie święta więc lepiej zamów z bf czy coś.

A powiedz tak szczerze ile paczek ich zamówiłeś? Bo rozumiem cena kusząca, ale różncia odczuwalna byłaby przy zakupie powiedzmy 20 paczek, a nie 1,2,3... Właśnie często tak jest, że ludzie skupiają uwagę na jednym produkcie nie zważając na dostępność/ceny innych artykułów.
  • 0
Opublikowano

3,ale też interesowały mnie thundery czy tez jr1 za 7zł.

• 0
Opublikowano

Ja tam kupowałem i byłem w pełni zadowolony. Może wkradł im się jakiś błąd, sezon jest. Ale dzwoń ile wlezie.

• 0
Opublikowano

Jak 2 lata temu na fm było wk na paczkę czekało się po 2-3 tygodnie i nikt nie robił rabanu...
Zamiast co chwila na forum o tym pisać po prostu się kontaktuj z nimi, jeśli był przelew to masz dowód wpłaty.
Jeżeli już to zwykłe nieporozumienie a nie jakieś oszustwo

• 0
Opublikowano

Zamawiałem z tej stronki też ze względu na small'e i gratiski i nie moge powiedzieć że zła obsługa wszystko szybko dostarczone złożyłem w niedziele na wtorek już były więc długo nie czekałem wszystko w paczce się zgadzało więc jestem zadowolony i polecam ;)

• 0
Opublikowano

Kupowałem u nich za pobraniem. Moja przesyłka opóźniła się zaledwie o jeden dzień ze względu na małe nieporozumienie.
ZADZWOŃ do nich, podaj numer zamówienia i Pan/pani Ci wszystko wyjaśnią. Zestawy za 1zł są dodawane ale trzeba je uwzględnić w koszyku.

• 0
Opublikowano

Dobra to moja wina przez głupie potwierdzenie czekałem na marne, potwierdziłem w piątek do wtorku powinna przyjść więc temat zamknąć.

• 0
Opublikowano

Dobra to moja wina przez głupie potwierdzenie czekałem na marne, potwierdziłem w piątek do wtorku powinna przyjść więc temat zamknąć.

Potwierdzenie jest dla zamówień za pobraniem i nie jest branę pod uwagę w zamówieniach gdzie klient płaci przelewem bo w nich to przelew jest potwierdzeniem więc raczej nie Twoja wina...
  • 0
Opublikowano

Czyli co opier.. ich?

• 0
Opublikowano

Czyli co opier.. ich?

No jak by nie patrzeć to ich błąd bo w zamówieniach gdzie klient płaci przelewem to przelew jest potwierdzeniem zamówienia.

To jest logiczne!! Robiąc przelew potwierdzasz chęć zakupu, w pobranowych to nie jest logiczne dlatego jest topotwierdenie w emailu :)

Więc jest to ich błąd i ja bym ich nieźle zjechał :]
  • 0
Opublikowano

Bo troche mnie irytuje czekać na kuriera 5dni który kosztuje 23zł, a przelew w niedziele robiony był na 100%.

• 0
Opublikowano

Tak, najlepiej od razu aferę zrobić, zamiast czytać informacje ze zrozumieniem. Jeżeli w regulaminie na stronie sklepu jest napisane, że należy potwierdzić zamówienie mailowo to powinno się to zrobić, to tylko kliknięcie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...