carlosik 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Witam chciałbym pokazać to co mam:1 część:2 część:3 część4 częśćjak narazie:Hukowe:10x exposive 1 7x fp3 7x windowmaker 32x windowmaker 2 4x 5 strzałówki Rakiety:jr24(Speed IV)PerfectyArt.Różne:2x cyrkoblizzstroboskop(triplex)fontanny rzymskie ognie Cytuj
carlosik 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 Tak teraz będe kupował cyrkblizze , rakiety,wyrzutnie i jakieś może flashe flary Cytuj
carlosik 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 mały upload dzisiejsze zakupy w:Lewiatan,Biedronka,Hurtownia Fajerwerków EuroStarPlanuje jeszcze zakupić Rakiety:Voo DooTornadote z biedronki za 29,99 i może jeszcze jakieś Moździerze:albo biedronka albo hurtownia jeszcze niewiem jaki Wyrzutnie:jw90 jak dostanesuper show 6 z biedronki i coś jeszcze się znajdzie ;> mam nadzieje że robie dobre zakupy pozdrawiam. Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Widzę, że lubisz petardy. Petardy wybrałeś bardzo dobre, co do reszty to jest ok 5/5 Cytuj
MazgajFireworks 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Fajny stuffik , coś podobny do mojego jutro również wrzuce . Bo jadę dokupić jeszcze pare kostek , rakietek itp Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Fajny stuff, będzie czym postrzelać Nieźle się prezentują te rakiety speed IV. Pozdrawiam Cytuj
carlosik 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Fajny stuff, będzie czym postrzelać :)/> Nieźle się prezentują te rakiety speed IV. Pozdrawiam Dziś zakupiłem moździerz Gepard oraz fontanne fudźi jutro wstawie zdj Cytuj
carlosik 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 czesc czesc dzis zakupiłem :Extreme B14 z lidla Trole z lewiatana Cytuj
carlosik 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 obiecałem to wstawiam foty odrazu z dzisiejszym zakupem jutro ostatni zakup o 9-10 Cytuj
carlosik 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 chciałem kupić p2000n mega piratki II z 2 paczki , jakieś kostki nie drogie oraz może rakiety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi