Michu909 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Siema.Wczoraj kupujac fajerwerki na internecie w sklepiebigfun zamówilem też petardki FP3X ktore wygladaja jak te mocne FP3NEW , czy sa one glosne czy lepiej było dołożyć i kupić tamte bo nie wiem czego się spodziewać Pzdr. Cytuj
0 MajsterD12 5 Opublikowano 15 Grudnia 2012 FP3X to Krachmen, jest minimalnie słabszy od FP3New Cytuj
0 Mati88 1 Opublikowano 15 Grudnia 2012 MajsterD12, no nie powiedzialbym.Zależy to również od partii, którą kolega dostanie.Kto pamięta mój zakup 2-3 lata temu, jak krachmeny wchodziły, to wie o czym mówię.Zakup krachmenów = czat na farta.Albo trafisz i będzie waliło podobnie jak FP3, albo będziesz miał kolejne korsarze do postrzelania Cytuj
0 domin839 2 Opublikowano 16 Grudnia 2012 FP3X to krachmeny, miałem porównanie z FP3 i są słabsze. Nie ma wielkiej różnicy, ale słabsze są. Cytuj
0 tomszak 1 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Czemu zawsze porównujecie z fp3new, których już praktycznie nie ma. Są teraz dostępne inne świetne petardy, które śmiało dorównują starym fp3new lub są nawet lepsze np. 859, mega piratkaII. Cytuj
Pytanie
Michu909 0
Siema.Wczoraj kupujac fajerwerki na internecie w sklepie
bigfun zamówilem też petardki FP3X ktore wygladaja jak te mocne
FP3NEW , czy sa one glosne czy lepiej było dołożyć i kupić tamte
bo nie wiem czego się spodziewać
Pzdr.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi