bungar 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam przedstawiam wam mój skromny stuff na tegorocznego sylwka. Nie jest tego dużo, ale mam nadzieję, że zawsze coś będę miał, swoją droga toi tak chyba jeden z moich większych stuffów ;)/>/>Na pewno coś jeszcze dojdzie, ale to raczej coś drobnego, może jakaś mała wyrzutnia lub kilka rakiet z bazaru albo jakiegoś marketu ;)/>/>To co posiadam zamawiałem z bugfun, a mianowicieWyrzutnie:Wybuchowa biała kulka (GM9016B)Niebieska dalia (GM9013A)Moździerz:Artillery Shells (SP008)Rakiety:4 rakiety z zestawu World Cup od Kellera2 zestawy Whistling moon travellers (JR05)Petardy:2x Achtung (K202)2x Explosive I (Ex1)1x Big corsair (JC04)1x FP3 Small (JC05)Art. Różne:Cyrkoblitz (P7025)Fotki:Sorki za fotki, ale robione z telefonu. Wiec tak jak pisałem na pewno coś dojdzie, ale nie będzie to nic wielkiego, zaktualizuje ale to dopiero przed samym sylwkiem cos zakupie. Teraz zapraszam do oceny ;)/>/> Cytuj
bungar 0 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Dzięki za przyjemne komentarze A co do ceny to wyrzutnie i mozdzierza kupowałem w promocji bodajże w styczniu, a łacznie za wszytsko z przesyłką to kolo 80-90 zl Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 17 Grudnia 2012 ładnie :D/> ej dobre te cyrki z komety ?: D BARDZO FAJNE NAPRAWDĘ POLECAM Zielono-czerwone peony z lekkim craklingiem (niestety leci dość nisko) Co do stuffu Bardzo fajny Mały ale z impetem 5/5 Cytuj
Ruzz 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Ładnie i skromnie, będziesz miał trochę zabawy. Dojdzie coś jeszcze? Cytuj
bungar 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 Wystarczyło dokładnie przeczytać Tak jak pisałem napewno coś niedużego jesczze dojdzie Cytuj
MeRo 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Co prawda na ocenach się nie znam, lecz mi się podoba. Przyjemnie sobie w sylwestra postrzelasz, i to nie dużym kosztem Dokupiłbym jeszcze kilka rakiet. Ogółem jest dobrze! Cytuj
bungar 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 No więc dodaje fotkę, zbytnio nie ma na co popatrzeć, ale nie mam nic innego do roboty ;p Miało dojśc więcej, ale jak pisałem na bazarze drożyzna niesamowita i zwątpiłem. Więc już raczej nic nie dojdzie. Daje ostatnią fotke z rzeczy które dokupiłem no i życzę wybuchowego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku Fotka ostatnich rzeczy z bazaru Cytuj
bungar 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Kupowałem po 1zł/szt, według mnie troche za dużo... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi