kowal7011 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam forumowiczów!Sylwester zbliźa się wielkimi krokami a więc szybko trzeba kupować petardy.Jako że poczytałem co nieco o petardach i mam już jakieś rozeznanie w tym roku postawiłem na jakość a nie ilość.Jednak myślę, że z tych produktów będe zadowolony Fajerwerki kupione w tym roku to:Petardy2x FP3 New(2012)2x JC05 (FP3 Small)1x Jaja Dinozaura (FP1)1x K0203-3 (Triple Bangs) do zabawy Wyrzutnie i moździerze1x Moździerz Magnum (JW47)1x bateria MACROCOSMOS III (SM2126)Na razie tyle. Jak widać nie jest tego dużo, ale nie ma też żadnych zbędnych rzeczy np. pszczółki itp.Ale na tym się nie skończy!!Mam zamiar dokupić ok 5x paczek Explosive 1 (ze względu na jej niską cenę oraz całkiem niezłą silę) oraz dodatkową beterię, ewentualnie rakiety, gdyż większość moich fajerwerków to petardy hukowe. Budżet na fajerwerki był w granicach 100-150 zł.Proszę o ocenę mojego stuffu. dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 18 Grudnia 2012 No fajny w sam raz do zabawy Ale za 150zł zainwestowałbym inaczej 5/6 ^^ Cytuj
kowal7011 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 Dojdzie coś jeszcze ? Zobaczymy:) Wuj ma hurtownie fajerwerków może coś dostanę na święta od niego Planuje dorzucić jakies rakiety ewentualnie niedużą wyrzutnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi