marx` 0 Opublikowano 8 Grudnia 2005 No wlasnie, co o niej sadzicie -> http://hanev.pl/product_info.php?cPath=21_...products_id=244 moze ktos mial , moze ktos zna cos lepszego w tej cenie? :mrgreen: Cytuj
Gość milan07 Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam ma może ktoś filmik tej rakiety? Chciałbym sobie ją kupić na sylwka ale nie wiem czy warto. Cytuj
chris 0 Opublikowano 12 Listopada 2007 Warto, filmiku nie mam ale strzelałem z nich ostatniego sylwestra. Duze rozpryski, rakiety godne polecenia. Cytuj
Gość rakieta Opublikowano 11 Grudnia 2007 U mnie stoją one za 20zł sztuka a komplet 4 szt kosztuje60zł Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Te rakiety mam już drugi rok z rzędu, z zestawu Festival.W tym roku mam zamiar odpalić jedną przed godziną 24 i dać film.Ale bez filmu moge powiedzieć i tak że są świetne! Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Moje 2 rakiety Meteor Regn z Tegorocznego Sylwka. Odpalone 2 naraz , jedna poleciała z blok i nie wybuchła :neutral: Meteor Regn Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi