Skocz do zawartości
  • 0

[Prośba] Stuff za 120zł na fireworld.pl

Pytanie

Opublikowano

Cześć, możecie mi złożyć stuff za maks. 120zł na fireworld.pl?
Ma on się składać z:
- petardy
- rzymskie ognie
- artykułów rożnych
Zależy mi głównie na dobrym stosunku jakości do ceny.
Dzięki za pomoc.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Proponowałbym coś w ten deseń:

2tVf5.jpg

pozdrawiam!

• 0
Opublikowano

Za 120 zł to ja bym wolał fajerwerki kupić w sklepie normalnym i nie płacić tych 20 czy 30 zł za przesyłkę bo co z tego, że ceny niby są niższe jak się płaci za przesyłkę? Wychodzi na to samo tylko że dodatkowo czekasz na paczkę a tak to to od razu masz. Ja takich rzeczy przez internet nie kupuję

• 0
Opublikowano

Ale przesyłka i tak jest za 5,00 zł za pobraniem lub 0,00 zł przelewem, więc nie wiem w czym widzisz problem.

• 0
Opublikowano

Tensor - zanim napiszesz jakąkolwiek bzdurę, to radzę się bardziej zorientować w temacie!

Ja pokrywam koszt przesyłki od 120 pln w górę. Klient nie dość, że ma bardzo dobre ceny oraz większy wybór jak "na mieście", to jeszcze nie płaci za dostawę.

• 0
Opublikowano

Za 120 zł to ja bym wolał fajerwerki kupić w sklepie normalnym i nie płacić tych 20 czy 30 zł za przesyłkę bo co z tego, że ceny niby są niższe jak się płaci za przesyłkę? Wychodzi na to samo tylko że dodatkowo czekasz na paczkę a tak to to od razu masz. Ja takich rzeczy przez internet nie kupuję

Na fireworldzie od 120zł jest przesyłka darmowa.