Ruzz 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Fajne kostki, sam posiadam Aurore od Triplexa.Ile zamierzasz wydać? Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 Fajne kostki, sam posiadam Aurore od Triplexa.Ile zamierzasz wydać? Ponad 1000 zł na pewno. Będzie coś jeszcze ? Oczywiście. To na razie rozgrzewka. Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 Jakie masz plany na kolejne zakupy? Wczoraj poleciało zamówienie na BF za ponad 600 zł. Przybędzie kilka kostek Komety i Triplexa 19-49sh. I pewnie jeszcze coś po Świętach dokupię. Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Stuff już robi dobre wrażenie,brakuje jednak jakiś rakiet czy czegoś innego do zabawy.Posiadasz same dobre kostki.Mam nadzieję,że Cię nie zawiodą i czekam na następną paczkę. Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Stuff już robi dobre wrażenie,brakuje jednak jakiś rakiet czy czegoś innego do zabawy.Posiadasz same dobre kostki.Mam nadzieję,że Cię nie zawiodą i czekam na następną paczkę. Zależy dla kogo brakuje, nie każdy lubi się bawić pierdołami. A co do stuffu świetne kostki Cytuj
Fredek 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Widze że nie tylko do mnie dotarła dziś paczuszka fajne kostki pozdrawiam Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Czwarte zakupy - ostatniesklep: taniefajerwerki.plkoszt: 262 złI nadszedł czas na ostatnią część zakupów w tym roku. Mogę oficjalnie stwierdzić, że stuff 2012 jest w komplecie. Łącznie wydałem nieco ponad 1400 zł. Jutro na pewno będzie zdjęcie całości.Co ciekawe, jest to mój pierwszy stuff od 7 lat, w którym nie mam żadnej wyrzutni Tropica - nie biorę pod uwagę tych dwóch maleństw. Odkąd jestem na forum, w moim zestawie na sylwestra zawsze były głównie fajerwerki Tropica, jednak od 3 lat zaczęły wypierać je inne firmy - SP, Kometa, Triplex. Aż do tegorocznego sylwestra, gdzie w stuffie nie mam ani jednej kostki Tropica... Powód chyba oczywisty - ceny.Wyżej wymienieni importerzy oferują wcale nie gorsze produkty w dużo niższych cenach. Do tego dochodzi kwestia dostępności. W internecie sklepy oferujące szeroką gamę fajerwerków Tropica można policzyć na palcach jednej ręki. A te, które je oferują, sprzedają je w cenach identycznych z cennika Tropica lub nawet wyższych, więc znowu wracamy do problemu wysokich cen.Tyle moich przemyśleń na temat stuffu... Pojutrze i tak wszystko poleci w powietrze :P/>/> Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Będzie pokaz czy odpalane pojedynczo ? Odpalane pojedynczo. W zeszłym roku próbowałem coś stworzyć ale nie wyszło i doszedłem do wniosku, że pojedyncze strzelanie sprawia mi więcej frajdy. Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Pojedyńczo? A co z one rowem? One rowa połącze albo z Leną albo z X-Vigorem. I to będzie tyle z łączenia w tego sylwestra. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Super stuff !Co roku coraz więcej piro, ale jakosc zawsze taka sama, nigdy nie rozdrabniasz się w mniejsze kostki tylko zawsze idziesz w większe, ale z oryginalnymi efektami Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2012 Stuff w komplecieKometa:P7611 CelticP7053 LenaP7504 DuszanbeP7509 MalagaP7073 HawajeP7071 IndonezjaTriplex:TXB762 X-MaindTXB757 X-VigorTXB400 SamumTXB474 InspiracjaTXB472 Sea Blue WaveTXB423 AuroraMaxsem:GP499 Fireworks WorldGP511 Fiery WarriorGWM5028 Deep BlueGWM5034 Splendid RiverTropic:TB32 PhoenixTB159 7sCakeN2025 ASS. rzymskie ognieW526 Spring ButterfliesTP2 petardyJorge:BW-101 one row+ petardy 859 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi