Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze zakupy
sklep: taniefajerwerki.pl
koszt: 504 zł

dsc08943s.jpg

Opublikowano

Fajne kostki, sam posiadam Aurore od Triplexa.
Ile zamierzasz wydać?

Opublikowano

Będzie coś jeszcze ?

JacuQM

Opublikowano

Fajne kostki, sam posiadam Aurore od Triplexa.
Ile zamierzasz wydać?

Ponad 1000 zł na pewno.

Będzie coś jeszcze ?

Oczywiście. To na razie rozgrzewka.
Opublikowano

Jakie masz plany na kolejne zakupy?

Opublikowano

Jakie masz plany na kolejne zakupy?

Wczoraj poleciało zamówienie na BF za ponad 600 zł. Przybędzie kilka kostek Komety i Triplexa 19-49sh. I pewnie jeszcze coś po Świętach dokupię.
Opublikowano

Stuff już robi dobre wrażenie,brakuje jednak jakiś rakiet czy czegoś innego do zabawy.Posiadasz same dobre kostki.Mam nadzieję,że Cię nie zawiodą i czekam na następną paczkę.

Opublikowano

Stuff już robi dobre wrażenie,brakuje jednak jakiś rakiet czy czegoś innego do zabawy.Posiadasz same dobre kostki.Mam nadzieję,że Cię nie zawiodą i czekam na następną paczkę.

Zależy dla kogo brakuje, nie każdy lubi się bawić pierdołami. A co do stuffu świetne kostki :)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Drugie zakupy
sklep: sklepbigfun.pl
koszt: 606 zł

dsc08949d.jpg

Opublikowano

Widze że nie tylko do mnie dotarła dziś paczuszka fajne kostki pozdrawiam :)

Opublikowano

Zapowiada się ładnie ;]

Opublikowano

Trzecie zakupy
sklep: GIMAT
koszt: 40 zł

dsc08952ls.jpg

Opublikowano

Czwarte zakupy - ostatnie
sklep: taniefajerwerki.pl
koszt: 262 zł

dsc08955n.jpg

I nadszedł czas na ostatnią część zakupów w tym roku. Mogę oficjalnie stwierdzić, że stuff 2012 jest w komplecie. Łącznie wydałem nieco ponad 1400 zł. Jutro na pewno będzie zdjęcie całości.
Co ciekawe, jest to mój pierwszy stuff od 7 lat, w którym nie mam żadnej wyrzutni Tropica - nie biorę pod uwagę tych dwóch maleństw. Odkąd jestem na forum, w moim zestawie na sylwestra zawsze były głównie fajerwerki Tropica, jednak od 3 lat zaczęły wypierać je inne firmy - SP, Kometa, Triplex. Aż do tegorocznego sylwestra, gdzie w stuffie nie mam ani jednej kostki Tropica... Powód chyba oczywisty - ceny.
Wyżej wymienieni importerzy oferują wcale nie gorsze produkty w dużo niższych cenach. Do tego dochodzi kwestia dostępności. W internecie sklepy oferujące szeroką gamę fajerwerków Tropica można policzyć na palcach jednej ręki. A te, które je oferują, sprzedają je w cenach identycznych z cennika Tropica lub nawet wyższych, więc znowu wracamy do problemu wysokich cen.
Tyle moich przemyśleń na temat stuffu... Pojutrze i tak wszystko poleci w powietrze :P/>/>

Opublikowano

KONKRET Tylko tyle moge powiedziec :D

Opublikowano

Bez zbędnych pierdół, same konkrety i do widzenia. 6/6 :)

Opublikowano

Piękny, konkretny stuff 10/10 :xmas_laugh:

Opublikowano

Będzie pokaz czy odpalane pojedynczo ?

Opublikowano

Konkret

Opublikowano

Będzie pokaz czy odpalane pojedynczo ?

Odpalane pojedynczo. W zeszłym roku próbowałem coś stworzyć ale nie wyszło i doszedłem do wniosku, że pojedyncze strzelanie sprawia mi więcej frajdy.
Opublikowano

Pojedyńczo? A co z one rowem?

Opublikowano

Pojedyńczo? A co z one rowem?

One rowa połącze albo z Leną albo z X-Vigorem. I to będzie tyle z łączenia w tego sylwestra.
Opublikowano

Super stuff !
Co roku coraz więcej piro, ale jakosc zawsze taka sama, nigdy nie rozdrabniasz się w mniejsze kostki tylko zawsze idziesz w większe, ale z oryginalnymi efektami ;)

Opublikowano

dsc08982n.jpg

Stuff w komplecie

Kometa:
P7611 Celtic
P7053 Lena
P7504 Duszanbe
P7509 Malaga
P7073 Hawaje
P7071 Indonezja

Triplex:
TXB762 X-Maind