Moje pytanie brzmi jak ustawić rakietę w butelce by wyeliminować efekt zboczenia rakiety? Strzelać będe niestety w samym środku osiedla dookoła, w bliskich odległościach bloki. Innego miejsca w okolicach nie ma ( wolnego ) i niestety musze fajerwerki puszczać tam. Boję się, że któraś z rakiet uderzy komuś w okno i narobi olbrzymiego problemu. Kiedyś gdzieś wyczytałem, że są "triki" na ustawienie rakietki tak, by mieć pewność, że nie zejdz w żadną ze stron tylko poleci ładnie w górę, ale niestety nie mogę tego znaleść.
Pytanie
pyRoki 0
Witam serdecznie,
Moje pytanie brzmi jak ustawić rakietę w butelce by wyeliminować efekt zboczenia rakiety?
Strzelać będe niestety w samym środku osiedla dookoła, w bliskich odległościach bloki. Innego miejsca w okolicach nie ma ( wolnego ) i niestety musze fajerwerki puszczać tam. Boję się, że któraś z rakiet uderzy komuś w okno i narobi olbrzymiego problemu.
Kiedyś gdzieś wyczytałem, że są "triki" na ustawienie rakietki tak, by mieć pewność, że nie zejdz w żadną ze stron tylko poleci ładnie w górę, ale niestety nie mogę tego znaleść.
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi