PyroMan 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Nastąpila zmiana planów:-( Budzet sie zmniejszyl ze 170 do 120. Tak samo ze sklepami. Mam na oku PoloMarket i Biedronke<3. Ulozy ktos stuff do zabawy z tych sklepow? (JMJ mysle ze pomozesz znowuo_O) Cytuj
0 JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Na pewno nie masz dostępu do Lidla? W tym roku mają ciekawe kostki.Z Biedronki brałbym obydwa zestawy, obydwie wyrzutnie i moździerz. Myślę, że na pewno ktoś ci podpowie jeszcze inne dobre artykuły, ale jednak szkoda, że nie kupisz kostek z Lidla. Cytuj
0 PyroMan 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 Tak to czasem jest. Ale nie kazdy siedzi na forum o tej godzinie;-). Z biedronki mysle ze odpuszcze sobie wyrzutnie. PoloMarket mam pod blokiem (jakies 20 metrow). Myslalem nad wyrzutniami za 9.99 i za19.99 i te male rakietki do zabawy za 2.99 i za 8.99. Jeszcze sa tam zestawy rakiety i jakies pierdolki w jednym. I to by bylo chyba tyle. Cytuj
Pytanie
PyroMan 0
Nastąpila zmiana planów:-( Budzet sie zmniejszyl ze 170 do 120. Tak samo ze sklepami. Mam na oku PoloMarket i Biedronke<3. Ulozy ktos stuff do zabawy z tych sklepow? (JMJ mysle ze pomozesz znowuo_O)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi