Dejwid 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Czy prócz rynku gdzieś mogę go jeszcze znaleźć? On ma 55 wystrzałów Cytuj
0 Dejwid 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 http://lmgtfy.com/?q=T6244+fajerwerki Akurat z google to js umiem korzystać mi chodzilo o markety a nie sklepy wysyłkowe Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Akurat z google to js umiem korzystać mi chodzilo o markety a nie sklepy wysyłkowe Mam się domyślac co miałeś na myśli ? Na przyszłosc pisz tematy zawierające więcej informacji. Cytuj
0 Dejwid 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 Mam się domyślac co miałeś na myśli ? Na przyszłosc pisz tematy zawierające więcej informacji. Ja zapytałem ogólnie pierwszy raz zamawiam w tym roku przez internet ale tam niestety nie mieli tego rzymskiego ognia. Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 20 Grudnia 2012 A czy tam co jest napisane że do Ciebie do pytanie kieruje? Kierowałem to pytanie do ogólu jeśli chcesz się naśmiewać lub dowalać do wcale nie odpowiadaj. Forum jest chyba od udzielania pomocy. Po pierwsze, jeśli piszesz " do ogółu " tzn, że piszesz także do mnie.Po drugie, gdzieś się naśmiewam ? Po trzecie... oczywiście, że forum jest m.in do tego aby pomagac, ale jak ktoś ma Ci pomóc jeśli w temacie jest zawartych za mało informacji ? Mamy się domyślac co masz na myśli ?A teraz dobranoc i bez odbioru... Cytuj
0 Dejwid 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jestem tu świeżakiem i się uczę. Poprostu chciałem wiedzieć czy gdzieś można dostać ten rzymski ogień i tyle.Fakt mój błąd mogłem napisać więcej w tytułowym opisie. Cytuj
Pytanie
Dejwid 0
Czy prócz rynku gdzieś mogę go jeszcze znaleźć? On ma 55 wystrzałów
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi