Fredek 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Jak narazie zamówiłem kostki na bf.WENUS-Seria BIG BANG, model: JW08 x2Katmandu, model: JW26 x2Red sea, model: P7410 x2Sky brocade, model: TXB592 x2Song of fight, model: YHW009Show of fireworks, model: JW90Genesis, model: JW419Koszt:800,90zlBiedronka - JW29 30zlLidl - Extreme B14 25zlZdjecia dodam jak mi paczka dojdzie.Uploaded with ImageShack.us Cytuj
Fredek 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 Dzwonił dzisiaj do mnie pan ze sklepu i niestety nie ma Song of fight, model: YHW009 zamiast tego zaproponował mi Triplex TXB308.Może macie jakieś lepsze propozycje???? Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 22 Grudnia 2012 TXB308 to super kostka no ale mi wpadła w oko też P7502 Manila Cytuj
Fredek 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 Po obejrzeniu kilku filmów jednak zostane przy TXB308(nie miałem jeszcze).Seria X też fajna P7502 Manila krótka ale też konkret.Jeszcze pewnie coś dokupie więc bede miał je na uwadze Pozdrawiam. Cytuj
ktośtam 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 ale ta genesis wielka :xmas_ohmy: dojdą jakieś pierdoły i petardy? Cytuj
Fredek 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Zobaczymy wole kostki ale jeszcze polatam po stoiskach może jakiś moździerz. Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Widzę, że moje doradztwo się przydało Gratuluję, dobry wybór. Genesis na pewno zrobi duże wrażenie na widzach, ale te mniejsze kostki wcale nie będą gorsze. Szkoda tylko, że nie załapałeś się na YHW009. Cytuj
Fredek 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Widzę, że moje doradztwo się przydało ;)/>/> Gratuluję, dobry wybór. Genesis na pewno zrobi duże wrażenie na widzach, ale te mniejsze kostki wcale nie będą gorsze. Szkoda tylko, że nie załapałeś się na YHW009. A no szkoda ale za późno wogóle sie za to zabrałem w przyszłym roku wcześniej sie trzeba zebrać to i cenowo to będzie inaczej wyglądało.(Przydało sie przydało THX). Cytuj
Fredek 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Dokupiłem dzis hukowe z tropica wygladaja jak fp3 20szt za 10zł. Cytuj
Fredek 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Pierwsze filmy :)/>/>/>/>/> Kostka warta swojej ceny nie miałem wcześniej czegoś takiego polecam i bede ja mial za rok na 100% :)/>/>/>/>/> Małe strzelanie koło 20 u szwagra :)/>/> Kolejna kostka I kolejna Cytuj
Fredek 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 Aktualizacja Dodam jeszcze że jedna kostka mi nie wypaliła Extreme B14 poprostu wypalił sie lont i zero reakcji ale lepiej B14 niż np Genesis Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 4 Stycznia 2013 wypalił sie lont i zero reakcji Też kiedyś tak miałem z szelkami. Lont wypalony i cisza. Nie był mokry albo zawilgotniały przy końcu? Cytuj
Fredek 0 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Też kiedyś tak miałem z szelkami. Lont wypalony i cisza. Nie był mokry albo zawilgotniały przy końcu? Wiesz co właśnie był jakiś dziwny mięki ale czy mokry to nie wiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi