adisek2 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Chciałbym się się was zapytać gdzie mogę kupić tanio fajerwerki w Radomiu ? I mam jeszcze jedno pytanie,czy byliście kiedyś w hurtowni SULTEX na ŁĄCZNEJ 29 i jak tam jest z cenami? Z góry dziękuję za odpowiedzi! Cytuj
oWsa 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 hmm trudna pierwsza część pytania, chyba markety typu aldi lidl biedronka ale jak piszą na forum szału nie ma i d*py nie urywa. Czyli to samo co w zeszłym roku i drożej, Co do hurtowni sultex w zeszłym roku byłem i robiłem zakupy, głównie są wyrzutnie, rakiety, rzymskie ognie,jc05, z tego co pamiętam triplex i jorge. Co do cen to wiadomo jest drożej ale do przeżycia Cytuj
adisek2 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 Dzięki ci za odpowiedź.Jednak pojadę zobaczyć fajerwerki do hurtowni na Łącznej 29. Cytuj
show of fireworks 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 niee no ceny nie są złe za JC05 rok temu 7zł za pakę dawałem więc nie jest nieźle Jeżeli chodzi o importerów to Jorge i Kometa Sklep godny polecenia Na pewno więcej warty uwagi niż te wszystkie markety Cytuj
oWsa 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 niee no ceny nie są złe za JC05 rok temu 7zł za pakę dawałem więc nie jest nieźle :D/>Jeżeli chodzi o importerów to Jorge i Kometa :)/>Sklep godny polecenia :D/> Na pewno więcej warty uwagi niż te wszystkie markety :D/> Może się trochę źle wyraziłem, sklep napewno jest 'lepszy' od marketów ale patrząc na ceny w sklepach internetowych żebym dobrze określił nie 'przebijają ich' a i zawsze tam jakiś rabacik można dostać Cytuj
show of fireworks 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Może się trochę źle wyraziłem, sklep napewno jest 'lepszy' od marketów ale patrząc na ceny w sklepach internetowych żebym dobrze określił nie 'przebijają ich' a i zawsze tam jakiś rabacik można dostać aa co do sklepów internetowych, to ceny w nich zawsze są niższe niż w sklepach stacjonarnych. Nawet jeżeli sklep w necie i stacjonarny prowadzi jedna firma to ceny się nieźle różnią Cytuj
Daniello18 1 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Byłem ostatnio dwa razy w sultexie po małe zakupy, ceny spoko, duży wybór i miła obsługa, bardzo polecam bo w marketach w tym roku gówno jest. Cytuj
adisek2 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 Kupiłem w końcu fajerwerki w hurtowni na ŁĄCZNEJ 29 .Dziękuję Wam za doradzenie oraz polecam kupowanie tam fajerwerków. Moje fajerwerki paczka FP3 small za 9zł ,JW90 SoF 42zł ,P7304 35zł, P7301 27zł ,P6012 24,90zł , Red Metor 16,90 ,Rabat P7012 za niecałe 12zł i Big Bang Wenus oraz Katmandu ale zapomniałem ich cen. :-D Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 6 Grudnia 2013 ja polecam mało znaną hurtownie na ul. Mokrej w Radomiu, Jak ktoś o niej nie wiedział to tzreba zajrzeć bo ceny spoko Cytuj
show of fireworks 0 Opublikowano 6 Grudnia 2013 ja polecam mało znaną hurtownie na ul. Mokrej w Radomiu, Jak ktoś o niej nie wiedział to tzreba zajrzeć bo ceny spoko :)/> Proszę bardzo, jeszcze nie słyszałem o tej hurtowni. Duży wybór? Jakich mają importerów? I jak się nazywa ta hurtownia? Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 7 Grudnia 2013 mogę powiedzieć tylko tyle , że gościu ma to wszystko w swoim garażu , na którym pisze: Hurtownia Fajerwerki W środku jeszcze nie byłem w tym roku bo pisze , że zamknięte ale pewnie za około tydzień otworzą Ostatni raz byłem tam ze 3 lata temu i powiem Ci , że kupiłem tam jakąś kostkę (nie pamiętam nazwy) za 10 zł i była świetna (podobna do jw06) Pozdrawiam. P.S. Jak tylko tam będę dam znać Cytuj
show of fireworks 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Odwiedziłem również w tym roku naszą zacną hurtownię na ul. Łącznej. Asortyment ogromny jak zawsze, ceny najniższe w regionie. Z tego co wywnioskowałem rozwinęli troszeczkę asortyment, gdyż poza Jorge i Kometa mają w tym roku również Śmieszka i Surex. Cytuj
ZUNA 0 Opublikowano 20 Grudnia 2016 zapraszam do mnie, dobry towar w dobrej cenie, różne firmy tel: 602 622 838 duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie, od najmniejszych psotek do serii odpalasz i spi.....sz , legalna firma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi