drewniak 19 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam Jestem z Gdańska . Budżet który mam do wydania to około 130 - 150 zł . Co byście radzili kupić w sklepach takich jak lidl , biedronka , netto , auchan ogólnie to wszystkie sklepy w gdańsku mógłbym obskoczyć Z góry dzięki . Cytuj
0 PyroMan 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Chodzi Ci o zabawe o ilosc? Czy moze efekt.Pozdrawiam PyroMan Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Duży zestaw Biedronka 30 zł.Moździerz Biedronka 30 zł.2x wyrzutnia planet Biedronka 24 zł2x mały zestaw Biedronka 24 zł. Zestaw fontann Biedronka 12 zł. Cytuj
0 drewniak 19 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 Tak żeby efekt był w miarę i trochę żeby było zabawy Rok temu miałem z Lidla rakiety R5 to nawet nawet za swoją cenę były dobre i planet m32 z biedry też miałem jak za 10 zł to efekt bardzo dobry . Dzięki za zainteresowanie Cytuj
Pytanie
drewniak 19
Witam
Jestem z Gdańska . Budżet który mam do wydania to około 130 - 150 zł . Co byście radzili kupić w sklepach takich jak lidl , biedronka , netto , auchan ogólnie to wszystkie sklepy w gdańsku mógłbym obskoczyć
Z góry dzięki .
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi