dawolf 1 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Mogę załatwić dowolne nadruki na kubkach, długopisach, koszulkach, smyczach itp. Ceny byłyby dla mnie super, bo firmę reklamową prowadzi mama dobrego kolegi Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 5 Stycznia 2013 ceny ceny a nie moge zalatwic podajesz ceny jaki kubek i lecimy kazdy mowi a nic nie robimy Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mnie osobiście nie podoba się żaden projekt. Jedynie logo które można by dać na kubek to to z banera forum Misiek możesz to logo tak poprawić aby tylko te linie były nad nazwą? Pod nazwą wyzmazac i będzie git. Co o tym sądzicie? Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 1 Lutego 2013 Nr.1 -mi się osobiście nie podoba zwykły prosty kubek... Nr.2 -Fajny kubeczek rozważam między nim a nr3 N4- Totalny fail Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 7 Lutego 2013 Kolejny temat umarł? Jest na forum jakiś grafik ktory zrobi coś co podsunę mu na myśl? Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witam. Rozumiem że troszku zawaliłem ten temat ale obiecuję silną poprawy. Panowie, w przygotowaniu są trzy projekty kubków. Pod koniec kwietnia lub zaraz na początku przedstawię je szanownym fajerwerkomaniakom. To czy znajdą się na nie chętni to wyjdzie w praniu, najpierw postawiłem sobie za cel zrobienia projektów i poddania ich pod ogólno forumową dyskusję. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 24 Października 2013 Nie czekaj na projekt bo będzie taki sam odzew jak ostatnio Masz możliwość trza zebrać kasę i wykorzystać już to co było planowane. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 24 Października 2013 Projekt już się ciągnie od 2 lat Więc można zamknąć temat Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 24 Października 2013 Projekt już się ciągnie od 2 lat Więc można zamknąć temat Przecież masz moda Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 24 Października 2013 Przecież masz moda :)/> Mpik chodziło mi, że można zamknąć temat w kontekście wyboru loga na kubkach a nie całości tematu bo czekanie na projekt loga trzeci rok troszkę wkurza. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 24 Października 2013 Marcinie PCE Jeśli masz dalej możliwość zamówienia kubków podsyłam logo i jeśli masz kogoś kto przygotował by takie logo napis biały obramówka i np. kubek czarny lub niebieski to jedziemy z koksem. Kto będzie chciał to kupi kto nie to niech żałuje Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 25 Października 2013 Jeżeli te kubki jednak wyjdą to jestem chętny w 100% na nie Są bardzo ładne no i przydatne. Pozdrawiam endriu123457 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi