Witam! W tym roku trochę, za późnio się obudziłem z planowaniem zestawu na sylwestra, ale może jeszcze się uda coś ciekawego złozyć I tutaj liczę na waszą pomoc. Nie mam pojęcia co w tym roku jest warte zakupu. Chciałbym aby to były same wyrzutnie z jak najlepszymi efektami. Myślałem o jakieś jednej dużej (coś do 100-150zł) i kilka mniejszych. Co polecacie? Warto jeszcze zamawiać przez internet? Jeśli tak to z jakiego sklepu? No i czy mam gwarancje że paczka dojdzie do sylwestra?
Pytanie
destin6 0
Witam!
W tym roku trochę, za późnio się obudziłem z planowaniem zestawu na sylwestra, ale może jeszcze się uda coś ciekawego złozyć I tutaj liczę na waszą pomoc. Nie mam pojęcia co w tym roku jest warte zakupu. Chciałbym aby to były same wyrzutnie z jak najlepszymi efektami. Myślałem o jakieś jednej dużej (coś do 100-150zł) i kilka mniejszych. Co polecacie? Warto jeszcze zamawiać przez internet? Jeśli tak to z jakiego sklepu? No i czy mam gwarancje że paczka dojdzie do sylwestra?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi