TPS 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Cześć i czołem , mam do was małe pytanko gdzie dorwę szelki 2'' na qm? Nie potrzebuje na ten rok , chodzi mi ogólnie o sklepy. Pozdrawiam :xmas_smile:
0 The-Piroman 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Cześć i czołem , mam do was małe pytanko gdzie dorwę szelki 2'' na qm? Nie potrzebuje na ten rok , chodzi mi ogólnie o sklepy. Pozdrawiam :xmas_smile:/> Jeśli chodzi o zakup pojedyńczych to nigdzie! Juz nie można ale ja kupiłem je kilka dni temu na wspólnym kupowaniu u Colliego ! Po super cenach można kupić również rury 2" ! Wspólne kupowanie będzie też w styczniu po szczegóły napisz do Colliego !
0 TPS 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 Jeśli chodzi o zakup pojedyńczych to nigdzie! Juz nie można ale ja kupiłem je kilka dni temu na wspólnym kupowaniu u Colliego ! Po super cenach można kupić również rury 2" ! Wspólne kupowanie będzie też w styczniu po szczegóły napisz do Colliego ! Okej dzięki za info m, trzymaj się. Wesołych Świąt :xmas_dry:
Pytanie
TPS 0
Cześć i czołem , mam do was małe pytanko gdzie dorwę szelki 2'' na qm? Nie potrzebuje na ten rok , chodzi mi ogólnie o sklepy. Pozdrawiam :xmas_smile:
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi