pazzgda 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam . Nie wiem co wybrac w biedronce .Mam ok. 60 zł . Napewno kupuje możdzierz i zastanawiam się czy kupić duży zestaw fajerwerków czy może wyrzutnie Planet za 11.99 x2 ? Z góry dzięki za odpowiedz . Cytuj
0 pazzgda 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zalezy czy stawiasz na zabawe czy raczej na efekty ;)/> Myśle że troszkę zabawy troszkę efektów . Czy naprzykład dozbierać i kupić możdzierz ,duzy zestaw , i wyrzutnie ? Cytuj
0 kometa 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Myślę że opcja z moździerzem, dużym zestawem i wyrzutniami nie jest zła można się pobawić a zarazem mamy też coś efektownego :)/> Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Moje zdanie jest takie i tego będę się trzyma, a mianowicie:1x Moździerz 30zł1x NG1 30złMoździerz do zabawy starczy Ci bez problemu...Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :xmas_biggrin: Cytuj
0 Bilon3 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Moje zdanie jest takie i tego będę się trzyma, a mianowicie:1x Moździerz 30zł1x NG1 30złMoździerz do zabawy starczy Ci bez problemu...Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt :xmas_biggrin:/> Również tak uważam :xmas_biggrin: Cytuj
0 TPS 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Moździerz 30złPlanet 12 złMały zestaw 12złTu masz 54 zł , jakbyś dozbierał te 6 złoty to kup zestaw w blistrze. Cytuj
0 Kamil95 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 według mnie toMoździerz 30złwyrzutnia Planet 12 zł3 rakiety 12zł Cytuj
Pytanie
pazzgda 0
Witam .
Nie wiem co wybrac w biedronce .
Mam ok. 60 zł .
Napewno kupuje możdzierz i zastanawiam się czy kupić duży zestaw fajerwerków czy może wyrzutnie Planet za 11.99 x2 ?
Z góry dzięki za odpowiedz .
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi