jokerPiroman 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 naj narazie mam pare petard, i cyrkoblitzow - czesc 1 - czesc 2czesc 3 juz za pare dni a w planach mam wyrzutnie, rakietki, mozdzierz, troche drobnicy Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Na twoim miejscu kupił bym tylko wyrzutnie i rakiety bo masz już drobnice :xmas_biggrin: Cytuj
jokerPiroman 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2012 jest juz 3 czesc mojego stafuczesc 1-5x pileczki -hestia -2x piccolo -4x piratka -jumbo jet czesc 2-6x cyrkoblitz maly(10szt) -2x cyrkoblitz duzy(6szt) -3x rakietki kometa(6szt) -rzymskie ognie(14sztx25shots)-fontanna(6szt) -big jumbo(6szt) -4 strzalowki(100szt) -chinaboller(4sz)czesc 3 -zuki (2szt) -jumbo (2szt) -mega jumbo-fp3 (podroba) 3 szt)-rakietki best (12szt) -2x zestaw planet -3x extreme b14 (25shot) -2x pi (12shot) -backyard fun (16shot) -golden waterfall (16shot) -wyrzutnia planet (10shot) -red peony (9shot) -katiusza (16shot) -sonik (6szhot)-2xmozdziesz (12shells) a tu filmik Cytuj
jokerPiroman 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 mala aktualizacjado mojego stuffu doszly piszczace rakietki disco, 10 szt jaj dinozaura i 6 szt achtungaprosze o komentarze i ocene mojego sprzetu na sylwka Cytuj
jokerPiroman 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 nie ma fotek nie ma komentarza :)/> masz filmy czlowiek Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Przegrałeś, to raczej nie jest filmik, a pokaz slajdów. O wiele czytelniej i milej ogląda się foty. A co do stuffu: sporo tego masz. Miłej zabawy życzę i pozdrawiam ;D Cytuj
jokerPiroman 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Przegrałeś, to raczej nie jest filmik, a pokaz slajdów. O wiele czytelniej i milej ogląda się foty. A co do stuffu: sporo tego masz. Miłej zabawy życzę i pozdrawiam ;D wygralem, jak sobie spauzujesz bd mial zdj xdi dziekuje i rowierz rzycze udanego pokazu jak milej zabawypozdrawiam Cytuj
jokerPiroman 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jest efekt i zabawa.Stuff super 6/6 :xmas_wink:/> dzieki i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi