Kamil95 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 co lepiej wziaśc w biedronce1 duzy zestaw za 30 złlub1 mały zestaw planet za 12zl + wyrzutnie planet 12zl Cytuj
0 Kamil95 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 a co myslicie ozestawie z lidla new genaration za 23 zlhttp://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-FAD4329E-6A6B7381/lidl_pl/hs.xsl/index_32668.htmlub podajcie jakies inne fajne zestawy do 30 zl w innych sklepach Cytuj
0 konrad940 1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Takich tematów jest pełno lepiej wejść na youtuba i obejrzeć efekty każdemu co innego się podoba Cytuj
0 FireFun 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Mam dokładnie ten sam problem. Tzn. zastanawiałem się właśnie nad zestawem New Generation z Lidla, albo mały zestaw + wyrzutnia za 11.99 zł z Biedronki. Zdecydowałem jednak, że wezmę z Biedronki. Fajerwerki sprawdzone i wiem co biorę. Natomiast ten zestaw New Generation, nigdzie nie ma filmów rakiet, ani nic chyba nikt nie wie. Cytuj
0 Kamil95 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2012 miałem zamiar wziaśc duzy zestaw za 30 zl ale czytalem opinie na jego temat i ludzie pisali że rakiety genialne natomiast cała reszta niewypały i takich opini było ięcej niz jedna wieć chyba się skłonie do kupienia małego zestawu + wyrzutni Cytuj
Pytanie
Kamil95 0
co lepiej wziaśc w biedronce
1 duzy zestaw za 30 zł
lub
1 mały zestaw planet za 12zl + wyrzutnie planet 12zl
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi