MeRo 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Jest to mój pierwszy porządniejszy zakup fajerwerków. Wyroby kupowałem na bigfunie. Szczerze to muszę powiedzieć że jestem tak podekscytowany, że najchętniej już bym wszystko wypuścił w kosmos :)/> W skład tych fajerwerków wchodzi :Rakiety :-BIG WHALE 5 - 52,25zł-Diabolo JR8 - 17,60złZestawy :-Family De Luxe - Zestaw promocyjny.Wyrzutnie :- JW90 - 34,99-Macrocosmos - Zestaw promocyjny.-Figiel - 10,68-Big Bang Mars - 16,80-Big Bang Kasjopeja - 17,99-Saturn Missiles x2 - 17,98Petardy :-FP3 Big - 10,98-Explosive | - 1,69 + jedna paczka gratis.-Picolo Corsair x2 - 1,78-Super Corosair - 0,69-Super Korsarz - 1,70-Explosive V, karabinek 200strzałów - 4,99-Achtung - 0,68Moździerz :-Artillery Shells, 1,75 cala - 23,99Art. Różne :(paczki )-Cyrcoblitzy - 7,64-Rzymskie ognie Multicolor - 4,99-Fontanny TOBA - 4,99-Fontanna Cuckoo - 3,99-Satans Knall - Zestaw promocyjny.RAZEM : 261,38zł. Zastanawiam się jeszcze czy aby nie kupić wyrzutni "Tajfun" z Lidla, jak i wyrzutni "PI". Poniżej daję fotkę, oraz proszę o rady co dokupić i ocenę tego stuffu. Stawiałem pół na efekt, jak i drugie pół na zabawę. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Z jakiej dzielnicy jesteś? może gdzieś niedaleko i będę widział twoje piro. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Mpi odrazu by połowe zajomał Bardzo ładny stuff. Ja też się zastanawiam nad Tajfunem, Pi i tym zestawem rakiet za 15 zł JacuQM Cytuj
bungar 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 No no bardzo mi sie podoba, kilka kostek i sporo zabawy 10/10. pozdrawiam i ocen mój stuff Cytuj
TPS 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Fajny stuff a co do pi i tajfuna bierz śmiało wyglądaja ciekawie na filmach. Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Jest dobrze jak na pierwszy stuff, będzie moc i efekt. Na pewno wybuchowo spędzisz sylwka! 10/10 Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Stuff super 5/5, jak masz tylko gotówkę to bierz Pi bo to super kostka, a Tajfun to miazga :xmas_smile: Cytuj
jokerPiroman 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 co do tajfuna to nei wiem ale ciekawie sie preezentuje na filmikuale co do PI to moge stu procentowo polecic, mialem ta koste w tamyt roku i nie bylem zawiedziony,juz jutro kupuje sobie 2 te kostki wiec bd gitez malina Cytuj
MeRo 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 Dzięki wielkie za pozytywne komentarze, aż miło się czyta :xmas_smile: Jak będzie oferta Lidla to od razu lecę po Pi, a Tajfuna to nie wiem, bo mam mieszane uczucia. Wyrzutnia bardzo mi się podoba, Wy mi radzicie abym ją kupił, kolega to samo, ale też z kolei mi się w głowie taka lampka zapala :christmasexclaim:, która mówi mi, że mam już dużo fajerwerków, że będę miał taką samą frajdę jak i bez tej wyrzutni, oraz że wydanie 139 zł za 30 sekund, nie jest dobrym pomysłem. :xmas_dry: Cytuj
Ruzz 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Dzięki wielkie za pozytywne komentarze, aż miło się czyta :xmas_smile:/> Jak będzie oferta Lidla to od razu lecę po Pi, a Tajfuna to nie wiem, bo mam mieszane uczucia. Wyrzutnia bardzo mi się podoba, Wy mi radzicie abym ją kupił, kolega to samo, ale też z kolei mi się w głowie taka lampka zapala :christmasexclaim:/>, która mówi mi, że mam już dużo fajerwerków, że będę miał taką samą frajdę jak i bez tej wyrzutni, oraz że wydanie 139 zł za 30 sekund, nie jest dobrym pomysłem. :xmas_dry:/> Bardzo fajny stuff, trochę huku, trochę efektu i trochę zabawy. A co do Tajfuna to ja bym go nie brał, szkoda by mi było 139zł na tak krótki czas zabawy, a jedna kostka w tą czy w tamtą to bez różnicy.Zapraszam do mnie. Cytuj
ktośtam 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Z pewnością nie będziesz się nudził w sylwestrową noc 10/10 Cytuj
MeRo 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2012 Dam-Daararaaam! Taki mały update : Z Tajfuna zrezygnowałem, jednak wolę zostawić 139 złotych na coś z czego dłużej będę miał frajdę :xmas_tongue: Za to kupiłem w Lidlu 2 kostki. Jedna z nich to Extreme B14, 25 strzałów, a druga to już wyżej wspomniana bateria PI. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi