Gość Bartek Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam,zakupiłem niedawno stuff, który ma być nastawiony w 100% na zabawę. Chcę was zapytać czy przedmioty wybrane przezemnie są godne polecenia oraz czy zapewnią zamierzony fun? Cytuj
0 Gość Bartek Opublikowano 25 Grudnia 2012 Kierowałem się właśnie podpowiedziami z tego forum, dlatego też rakiej odpowiedzi oczekiwałem. A mam jeszcze jedno pytanko, bo zamierzam w Biedronce dokupić jeszczę coś, ale nie wiem co wziąć 2x mały zestaw, czy 2x mały zestaw w blistrze, czy duży zestaw? Cytuj
0 dokli 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Kierowałem się właśnie podpowiedziami z tego forum, dlatego też rakiej odpowiedzi oczekiwałem. A mam jeszcze jedno pytanko, bo zamierzam w Biedronce dokupić jeszczę coś, ale nie wiem co wziąć 2x mały zestaw, czy 2x mały zestaw w blistrze, czy duży zestaw? Jeżeli stawiasz na zabawę to wziąłbym 2x mały zestaw= 8 rakietek i jakieś pierdółki Cytuj
Pytanie
Gość Bartek
Witam,
zakupiłem niedawno stuff, który ma być nastawiony w 100% na zabawę. Chcę was zapytać czy przedmioty wybrane przezemnie są godne polecenia oraz czy zapewnią zamierzony fun?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi