Montario 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Co wybrać? Moździerz czy może zestaw planet razem z wyrzutnią? Cytuj
0 jokerPiroman 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 jesli myslisz o efektach to mozdzierz ale jesli zbawe to zestaw z wyrzutnia Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Jeżeli masz do wydania 30zł , to brałbym Mały zestaw + wyrzutnię . Cytuj
0 Montario 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 Tak, w grę wchodzi 30zł, a jeśli chodzi o mały zestaw to rakiet i innych pierdółek razem z wyrzutniami mam sporo a właśnie moździerza jeszcze nie więc wezmę moździerz Ale dzięki. Cytuj
0 dokli 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Moździerz z biedronki się popsuł ;/ Wziąłbym zestaw z wyrzutnią Cytuj
0 pazzgda 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Moździerz z biedronki się popsuł ;/ Wziąłbym zestaw z wyrzutnią ;)/> Co znaczy że się popsuł ? Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Moździerz z biedronki się popsuł ;/ Wziąłbym zestaw z wyrzutnią Chyba nie porównujesz tegorocznego (o ile się nie mylę to fajerwerki w biedronce zaczynają się 27 grudnia), a raczej poprzedniego z jeszcze bardziej dalekimi latami. A może nasz forumowy kolega ma już pewne info?PS.Wybrałbym moździerz Cytuj
0 Montario 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 Heh, ok . Dokli jeśli wiesz coś nowego to sie podziel, czy moze tylko stwierdzasz z wlasnej perspektywy? Cytuj
0 dokli 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Heh, ok . Dokli jeśli wiesz coś nowego to sie podziel, czy moze tylko stwierdzasz z wlasnej perspektywy? :)/>/> Z poprzedniego roku stwierdzam, że jest słabszy niż z wcześniejszych lat, nie wiem jaki jest w tym roku, ale to jest tylko moje zdanie. Cytuj
0 Montario 0 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 Z poprzedniego roku stwierdzam, że jest słabszy niż z wcześniejszych lat, nie wiem jaki jest w tym roku, ale to jest tylko moje zdanie. Ok, to zrobię tak. Kupie moździerz a bezpośrednio po sylwku ocenie jak wypadł bo z tego co pamiętam miałem go również rok temu i strzelał świetnie .. Cytuj
0 pazzgda 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Ja i tak brałbym możdzierz .Jest wiele zabawy przy odpalaniu każdej z szelek Cytuj
Pytanie
Montario 0
Co wybrać? Moździerz czy może zestaw planet razem z wyrzutnią?
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi