Gość fajerkay Opublikowano 26 Grudnia 2012 Stuff ma być z hesti,lidla i biedronki.Chodzi oto aby było dużo zabawy,ale też dużo efektów. :xmas_laugh:/>/> Cytuj
0 Mks 2 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Duży Zestaw z Biedronki = 30złMały Zestaw z Biedronki = 12złMoździerz z Biedronki = 30złWyrzutnia Planet z Biedronki =12złFontanny z Biedronki = 12zł Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Lidl: Bateria "Pi" - 20 złBierdronka:25 strzałowa bateria "Mistrzowie Ognia" - 30 złMoździerz "Mistrzowie Ognia - 30 złMały zestaw z rakietami i art. różnymi "Planet" - 12 zł Cytuj
0 Gość fajerkay Opublikowano 26 Grudnia 2012 Biedronka ani Lidl nie posiadają asortymentu z hestii. wiem ,ale chodzi mi o sklep hesti Cytuj
0 Bilon3 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 wiem ,ale chodzi mi o sklep hesti :)/> sorry, źle przeczytałem Cytuj
0 Gość jaaaa Opublikowano 26 Grudnia 2012 Stuff ma być z hesti,lidla i biedronki.Chodzi oto aby było dużo zabawy,ale też dużo efektów. :xmas_laugh:/>/>/> kup se krajową z biedronki i paczke chrupek i bedzie dobrze;) Cytuj
Pytanie
Gość fajerkay
Stuff ma być z hesti,lidla i biedronki.Chodzi oto aby było dużo zabawy,ale też dużo efektów. :xmas_laugh:/>/>
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi