Gość michał Opublikowano 26 Grudnia 2012 Witam.czy opłaca siek kupic wyrzutnie z lidla extreme b14 za 25 zł?....i jesli wiecie jaka wyrzytnia kryje sie pod tą poligrafią to proszę o podanie nazwy?proszę o szybką odpowiedz z waszej strony..z góry dziekuje
0 Mks 2 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Witam.czy opłaca siek kupic wyrzutnie z lidla extreme b14 za 25 zł?....i jesli wiecie jaka wyrzytnia kryje sie pod tą poligrafią to proszę o podanie nazwy?proszę o szybką odpowiedz z waszej strony..z góry dziekuje Lepiej wziąć wyrzutnie,,PI" z Lidla za 20 zł.
0 kendzior98 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Lepiej wziąć wyrzutnie,,PI" z Lidla za 20 zł. Sorki ale nie zgadzam sie z tobą, bardziej opłaca się wziąć extreme b14 (wiem bo miałem obie) ma więcej strzałów niż "PI" i efekty bardzo dobre. Z całego serca polecam ci tą kostkę. :D/>
0 Gość michał Opublikowano 27 Grudnia 2012 Sorki ale nie zgadzam sie z tobą, bardziej opłaca się wziąć extreme b14 (wiem bo miałem obie) ma więcej strzałów niż "PI" i efekty bardzo dobre. Z całego serca polecam ci tą kostkę. :D/>/> ok.dzieki za pomoc..napewno ją kupię.
Pytanie
Gość michał
Witam.czy opłaca siek kupic wyrzutnie z lidla extreme b14 za 25 zł?....i jesli wiecie jaka wyrzytnia kryje sie pod tą poligrafią to proszę o podanie nazwy?proszę o szybką odpowiedz z waszej strony..z góry dziekuje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi