Gość Gość Opublikowano 26 Grudnia 2012 WitamTak jak w temacie, który z tych moździerzy będzie miał najładniejszy efekt? Cytuj
0 Ruzz 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Obejrzałem wszystkie na yt i najbardziej spodobał mi się: TXB546 Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Obejrzałem wszystkie na yt i najbardziej spodobał mi się: TXB546 YT - bardzo wiarygodne źródło "pomiarów" różnić. Miałem JW86 i polecam choć nie miałem innych. Ogólnie bardzo znaczących różnic między nimi nie będzie. Cytuj
0 Ruzz 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 YT - bardzo wiarygodne źródło "pomiarów" różnić. Miałem JW86 i polecam choć nie miałem innych. Ogólnie bardzo znaczących różnic między nimi nie będzie. To nie petarda, nie porównuję huku lecz efekt na niebie. A rozpryski TXB546 jest spory i przyjemny dla oka. Cytuj
0 Gość Gość Opublikowano 26 Grudnia 2012 Hmm... A jest ktoś może kto widział na żywo chociaż ze dwa z tych trzech moździerzy i mógłby się wypowiedzieć? Chodzi mi dokładnie o moździerze z e.leclerca i biedronki? I tutaj jeszcze mam pytanie czy w e.leclercu moździerz txb546 jest w tym lepszym wydaniu (bo słyszałem, że są różne modele;) b i z podobno)? Cytuj
0 Gość Gość Opublikowano 27 Grudnia 2012 To jak to Panowie jest z tą serią moździerza TXB546 z e.leclerca (lepsza czy gorsza)? Cytuj
0 Bilon3 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 To jak to Panowie jest z tą serią moździerza TXB546 z e.leclerca (lepsza czy gorsza)? Nie ma lepszej ani gorszej :xmas_tongue: Cytuj
0 gkesiak 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja kupiłem w tym roku sp0008 i zobaczymy jak się spisze Cytuj
Pytanie
Gość Gość
Witam
Tak jak w temacie, który z tych moździerzy będzie miał najładniejszy efekt?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi