EmiloShow 0 Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) 40 minut temu, Dejwid napisał: Ja z Dino (właściwie moja partnerka) kupiła ta 100 strzałową za 9.99 zł. Zobaczymy co to za wynalazek. Szału nie ma, tu masz mój filmik https://youtu.be/FoAiW3gMtMU Edytowane 18 Grudnia 2020 przez EmiloShow Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 18 Grudnia 2020 (edytowane) O 100 strzałówce z Dino Powiedzmy, że to fontanna Edytowane 18 Grudnia 2020 przez Dejwid Cytuj
Kamix281 2 Opublikowano 24 Grudnia 2020 Generalnie zaopatrzenie podobne jak w zeszłych latach. Większość większych wyrzutni trochę droższa, o ok. 5-10 zł. Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Blasty widzę podrożały. Oby obniżyli cenę przed samym sylwestrem. Cytuj
DragsteR. 0 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Witajcie, czyżby jeszcze nikt nie był w Dino?! Na ulotkach występuje Triplex, na półkach go nie ma. Podobno mają być jeszcze 2 dostawy. Pewnie jedna w tym tygodniu a druga po świętach, wtedy jest duża szansa, że przyjedzie Triplex. A co myślicie o tym, co widać? Wyrzutnia Show 100sh 249zl (o 50zł więcej niż rok temu). Pytałem jeszcze o wyrzutnie 200sh 20mm - 279zł. Helix - 200zł i ta wyrzutnia wstępnie mnie interesuje - 4 rodzaje kalibru. Wszystko wskazuje na to, że jest to wyrzutnia Trick 60sh 60m. Jest jeszcze Quantum ale on ma 60sh/60m, więc prawdopodobnie jest to Trick, poprawcie, jeśli się mylę. Co o tym myślicie? Cytuj
Mitaś 4 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Wyrzutnia Helix na filmie YouTubowym wygląda ciekawie. Fajna dynamika, różnorodność efektów, różne pomieszane kalibry 20/25/30/45mm. Jak za 200zł na dzisiejsze czasy lux kostka. Może okazać się tegorocznym hitem z marketów. Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Dino ma całkiem przyzwoitą ofertę. Ale nie ma jeszcze gazetek dlatego temat nie uzupełniony Helix prezentuje się fajnie jak za 200 zł na te czasy to faktycznie może być hit. Immortal to też stosunkowo dobra 30-tka Show Time oraz Show jak ktoś lubi małe kalibry myślę, że do przemyślenia. Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Show za 250 zł przy obecnych cenach super - nie jest to aż tak mały kaliber bo 25 mm. Miałem ją parę lat temu i akceptując jej słabą dynamikę to mamy fajny 2 minutowy faktycznie pokaz o dość sporymi efektami jak na 25 mm. Dino od lat dla mnie jest na podium jeśli chodzi o markety - szkoda, że nie mają Explosive (mieli parę lat temu w super cenie ) Cytuj
Piccolofan 0 Opublikowano 20 Grudnia 2022 18 godzin temu, DragsteR. napisał(a): Witajcie, czyżby jeszcze nikt nie był w Dino?! Na ulotkach występuje Triplex, na półkach go nie ma. Podobno mają być jeszcze 2 dostawy. Pewnie jedna w tym tygodniu a druga po świętach, wtedy jest duża szansa, że przyjedzie Triplex. A co myślicie o tym, co widać? Wyrzutnia Show 100sh 249zl (o 50zł więcej niż rok temu). Pytałem jeszcze o wyrzutnie 200sh 20mm - 279zł. Helix - 200zł i ta wyrzutnia wstępnie mnie interesuje - 4 rodzaje kalibru. Wszystko wskazuje na to, że jest to wyrzutnia Trick 60sh 60m. Jest jeszcze Quantum ale on ma 60sh/60m, więc prawdopodobnie jest to Trick, poprawcie, jeśli się mylę. Co o tym myślicie? czy to dino w Żabnicy Cytuj
DragsteR. 0 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Nie nie, to nie Żabnica. Dorzucili Triplexa. Rakiety Egoista 150zł Cytuj
Develin 1 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Godzinę temu, Kamix281 napisał(a): Cennik fajerwerków. Wielkopolskie, Krotoszyn Widzę, że Helixa ciężko trafić u mnie tez nie ma a po filmiku chyba warto poszukać. Cytuj
Develin 1 Opublikowano 29 Grudnia 2022 12 godzin temu, poncio napisał(a): co najlepiej kupić w Dino? SHOW? HELIX? Ja wziąłem obie show podobno daje dalej radę, helix na yt widziałem na jednym nagraniu spoko na drugim już nie koniecznie, ale zobaczymy. Cytuj
poncio 0 Opublikowano 29 Grudnia 2022 9 godzin temu, Develin napisał(a): Ja wziąłem obie show podobno daje dalej radę, helix na yt widziałem na jednym nagraniu spoko na drugim już nie koniecznie, ale zobaczymy. Wziąłem Helixa, ciężko go dostać... dopiero w 3 Dino go dostałem Zastanawiałem się, ćzy wziąć jeszcze Show Time ale szkoda mi troche wydawać jeszcze 250zl Cytuj
Develin 1 Opublikowano 29 Grudnia 2022 (edytowane) 39 minut temu, poncio napisał(a): Wziąłem Helixa, ciężko go dostać... dopiero w 3 Dino go dostałem Zastanawiałem się, ćzy wziąć jeszcze Show Time ale szkoda mi troche wydawać jeszcze 250zl No u mnie podobnie z dostępnością na 3 markety dino tylko w 1 był helix i show w reszcie te mniejsze kostki Edytowane 29 Grudnia 2022 przez Develin Cytuj
Develin 1 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Helix przetestowany i jak zostanie w podobnej cenie jak teraz i będzie dostępny to pewnie za rok znowu zakupie, spoko wyrzutnia, show 100sh 25mm też dawal rade i faktycznie jak gdzieś tam dało się poczytać te strzały wydawały się lepsze niż z 25mm. Cytuj
poncio 0 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Pierwszy raz kupiłem Helixa i przyznam szczerze, że jakoś mnie nie powalił Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi