EmiloShow 0 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Może to jeszcze nie cały asortyment. Co myślicie o wyrzutni Grand? Wydaje mi sie ze to X-Type tylko w nowej poligrafii. Cena tez wydaje sie Ok. W zeszłym roku chyba była tez wyrzutnia Revange, cos podobnego właśnie jak Explosive. Cytuj
pirowariat 13 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Ravage, Explosive, Kewlar i Shutter to jedna i ta sama wyrzutnia pod kilkoma oznaczeniami. Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Miałem rok temu wyrzutnie grand ,była całkiem spoko jak za tą cenę. Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Według mnie jest to jeden z najlepszych sklepów zaopatrzonych w piro.Ceny niskie jak dla mnie.Sam zakupiłem bardzo opłacalny zestaw Fire crump za 54,99 zł. Serdecznie polecam Crazy monster 100 Cytuj
ZiziWKS 1 Opublikowano 3 Stycznia 2019 U mnie dalej piro na sklepie nie mogłem przejść obojętnie musiałem coś kupić hahaha Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 3 Stycznia 2019 1 minutę temu, ZiziWKS napisał: U mnie dalej piro na sklepie nie mogłem przejść obojętnie musiałem coś kupić hahaha po jakich cenach? Cytuj
ZiziWKS 1 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Właśnie lipa nie ma żadnej promocji ceny są takie jak przed sylwestrem. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 3 Stycznia 2019 zapytałem sie przy kasie czy jest jakaś promocja na piro i usłyszałem że przed sylwestrem była teraz już nie ma ale i tak jedną kostkę kupiłem Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 12 Grudnia 2019 To samo co rok temu ale przynajmniej w tych samych cenach Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 12 Grudnia 2019 6 minut temu, pirowariat napisał: Czyli Ravage/Expolisive nie będzie...? Narazie niewiadomo bo tylko wystawiają to czego nie sprzedali w tamtym roku Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 13 Grudnia 2019 10 godzin temu, k4n4li4 napisał: Narazie niewiadomo bo tylko wystawiają to czego nie sprzedali w tamtym roku Już wystawiają pirotechnikę w tym markecie?!?Wcześnie jak na dzisiejsze standardy. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Godzinę temu, Grubbert napisał: Już wystawiają pirotechnikę w tym markecie?!?Wcześnie jak na dzisiejsze standardy. Już już ja w środę już 2 kostki kupiłem Cytuj
Grvby 150 Opublikowano 13 Grudnia 2019 To naprawdę wcześnie,reszta marketów pewnie wjedzie po świętach.Chociaż patrząc lata wstecz w kerfie już od początku grudnia można było kupić pikolaki Cytuj
wimexo 3 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Byłem w dino niedawno i nic nie było, aż sprawdzę jutro.. Cytuj
Rumcajs 21 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Fajerwerki już stoją w sklepie. Ceny podobne do zeszłorocznych np wyrzutnia immortal 129zl, rakiety blast 15zl 1 Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Ja z Dino (właściwie moja partnerka) kupiła ta 100 strzałową za 9.99 zł. Zobaczymy co to za wynalazek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi