witus 0 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Przedstawiam Wam film z pokazu sztucznych ogni, który odbył się w dniu 9 czerwca 2007r. na koniec koncertu Eweliny Flinty Pokaz był bardzo ładny; na uwagę zasługują bardzo efektowne wyrzutnie oraz kilka końcowych szelek (w tym między innymi rzadko spotykana szelka JB3127 Butterfly!). Pokaz organizowała jakaś firma "Effects" czy coś takiego; ale ja jestem pewien, że sprzęt mieli z Jorge'a. Popatrzcie na wyrzutnie oraz kilka szelek - efekt motyla, o którym wcześniej wspominałem jest prawie identyczny jak na filmiku Jorge'a! Podkład muzyczny również był podobny jak na pokazach Jorge'a.Ogólnie jestem pod dużym wrażeniem. Warto było spędzić tam wieczór Link do filmu w serwisie Video Fireworks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 było by super jakbyś mógł zamieścić to na takich serwerach gdzie można sobie ściągnąć ten pokaz na dysk. Mi coś się nie chce otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Hmm to trochę dziwne? Przecież filmiki z YouTube wymagają tylko Flash Playera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 mi też nie działa :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ja już chyba wiem czemu nie działa. Witus ustawił prywatny filmik a nie publiczny. zobaczcie co jest napisane to na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Mi też coś ten filmik nie działa pisze loading i jest tylko obrazek stojący w miejscu i nic po za tym :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Teraz działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Yupi !!!Działa !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 teraz tak :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Superowy pokaz. Szczególnie podobały mi się pierścienie połączone ze skrzydłami, co dawało ciekawy efekt motyla. Na końcu jedna porządna wierzba i brawa dla pirotechników. Soundtrack na pokazie był kiedyś na jednym pokazie, który widziałem. Gratulujemy nagrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja powiem tak że najbardziej to spodobało mi się tylko zakończenie. Ostatnie 2 min pokazu :mrgreen: Szczególnie ładne były szelki z efektem motyla może dlatego tak mi się spodobały bo to rzadkość ujrzeć je na pokazach. No i ostatnie szelki z efektem złotej wierzby tez były super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ładny pokaz , lepszy niż u mnie(ale też był efekt motyla) , bo u Ciebie był dłuższy(czas). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 No niezły niezły ten pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banba 0 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 :mrgreen: czy ja wiem anpewno fajny ale to jest podstawowy bład publicznosc nie moze zobaczyć przez cały pokaz pustego nieba :roll: zza długie przerwy i tak sobie pod muzyke podłaczone :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Prosiłbym o ciszę w tym temacie :smile: Nie ma co go odkopywać bo zawarte są w nim same bzdury :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi