Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Witajcie :mrgreen: jak wiadomo EURO 2012 odbędzie sie w Polsce (i Ukrainie ) i już nawet niektórzy o tym zapomnieli....a ja zapomniałem że miałem filmik z pokazu jak właśnie było to świętowane. Zachęcam do pobierania http://www.uploader.pl/file/50071/Bez-tytu-u.wmv.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Pokaz Super. Bardzo duże efektowne szelki. Teraz trzeba zorganizować to Euro 2012 ciekawe czy Polsce się uda i skąd weźmiemy tyle pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Ładne , ładne ;PCiekawe jaki będzie na zakończenie Euro 2012.Na 90% się wybiorę :arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Bardzo ładny pokaz, ale uczucia mam mieszane Jestem aż zdziwiony hukiem eksplozji szelek, ale to pewnie ze względu na to, że blisko stałeś. Jedyne co mi się w nich nie podobało, to że wszystkie były bardzo podobne; nie było na przykład takich jak na pokazie, który ostatnio kręciłem. I to jest minus, który według mnie jest duży i przez to pokaz nie jest do końca taki piękny. Trochę śmiesznie wyglądało to, jak pociski wyrzutni ustawionej przed pałacem eksplodowały na wysokości 2/3 budynku :lol:Dobrze by było, gdybyś wrzucił ten filmik na YouTube i Video Fireworks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 zgadzam sie z mpiwowski ... ciekawe czy sie uda...a jeśli chodzi o huk to racja stałem ze 20 m. od pałacu a tu zamieszczam filmik na YouTube - http://www.youtube.com/watch?v=u_-kPgtYWTs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Euro zwróci się i to chyba nie jednokrotnie, kwestia czy obecna władza zdąży to zrobić, bo Polska jest zacofana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Euro zwróci się i to chyba nie jednokrotnie, kwestia czy obecna władza zdąży to zrobić, bo Polska jest zacofana Miejmy nadzieję, że przed 2012 roku zostanie powołany nowy rząd (nowe wybory będą, ale co ludzie wybiorą to nie wiemy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 no pokaz fajny a co do euro 2012 to mozemy nie zdazyc to przygotowac bo przeciez polska nie ma pieniedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Hehe samemu trzeba będzie sie w coś zaopatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 No racja. Na rozpoczęcie i na zakończenie jakąś wyrzutnią. A jak polska może cudem dojdzie dalej to kolejne wyrzutnie :mrgreen: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 nom dobry pomysl pomysle nad tym zeby sie zaopatrzec w wyrzutnie jakies na zakonczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Ja mysle u siebie na ogrodzie zrobić jakiś mały pokaz a;le to jeszcze dużo czasu b wtedy bede miał już około 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi