Raphii 1 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Mój stuff na tegorocznego sylwestra przedstawia się tak:Wyrzutnie:MC II (Jorge)B14 extreme (Jorge)Fan Shape Cake (Arka)Txb 303 Neon (Triplex)Niebieska Dalia (Arka)Wybuchowa Biała Kula (Arka)TXB756 X-Emotion (Triplex)TXB468 Lawender (Triplex)TXB473 Miraż (Triplex)YHW009 Song (Triplex)2520 Purple Tail (Triplex)JW4072 Orient (Jorge)TXB603 The Magic Key (Triplex)TXB604 Magma (Triplex)TXB605 Sky Buster (Triplex)TXB592 Sky Brocade (Triplex)Reszta:Moździerz z biedronkiT6237 Multicoulour2x k02031x piratka1x Ex12x TXF 4401x Jc08 Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 bardzo dobrze dobrany stuff :xmas_laugh:jestem ciekaw efektow wyrzutni ,,Fan Shape Cake '' ile cie to kosztowalo ? Cytuj
Raphii 1 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2012 bardzo dobrze dobrany stuff :xmas_laugh:/>/> jestem ciekaw efektow wyrzutni ,,Fan Shape Cake '' :fireworks:/>/> ile cie to kosztowalo ? cos koło 500zł Widzę lont i konkretne kostki, a więc wnioskuję że będzie mega pokaz. :fireworks:/> :xmas_laugh:/> Wszystko jest co potrzeba, zabawa u ciebie zacznie się od godziny 17 już na full :)/> źle wnioskujesz:) nie będzie pokazu lont kupiłem bo może się zawsze przydać więc lepiej żeby był Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Widzę lont i konkretne kostki, a więc wnioskuję że będzie mega pokaz. :xmas_laugh: Wszystko jest co potrzeba, zabawa u ciebie zacznie się od godziny 17 już na full Cytuj
ktośtam 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Fajny stuff, duże zróżnicowanie importerów nawet masz kostki z arki i hesti :xmas_happy: Cytuj
Raphii 1 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 http://www.youtube.com/user/SuperFirework123?feature=mheefilmy kostek na kanale YT Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 4 Stycznia 2013 http://www.youtube.com/user/SuperFirework123?feature=mheefilmy kostek na kanale YT :)/> eh kolejny z dużym - za strzelanie pojedyńczo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi