Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Pokaz Sztucznych Ogni - Dni Targówka - 17.06.2007Okazja - Festyn z okazji Dni TargówkaMiejsce - Park Bródnowski w WarszawieGodzina - tuż przed 22:00Wykonawca - Firma SUREXDługość pokazu - ponad 5:30Link do ściągnięcia filmu - http://rapidshare.com/files/37910256/Dni_Targ_wka.avi.htmlLink do obejrzenia na YouTube - Komentarz - Gdy tylko usłyszałem ze sceny, że pokaz przygotowała firma SUREX od razu pomyślałem, że będzie to rewelacyjny pokaz. I nie myliłem się... Już po pierwszych efektach wiedziałem, że będzie to "kawał" dobrego widowiska. Mnóstwo różnych efektów: od "zwykłych" komet, poprzez złote wachlarze aż do srebrnych palm. Podczas pokazu duże wrażenie zrobiły na mnie m.in. dwukolorowe peonie, wachlarz czerwonych i zielonych crossett a pod koniec olbrzymie srebrne chryzantemy z czerwonymi końcówkami. Również muzyka zasługuje na pochwałę. Była bardzo dobrze połączona z pokazem. Nadawała rytm fajerwerkom: gdy była wolna i spokojna - fajerwerki rownież "nie szalały", natomiast gdy zmieniła się na weselszą i skoczniejszą - na niebie rozpoczęło się większe i efektowniejsze strzelanie, chociaż w niektórych miejscach wg mnie było za mało dynamiki i za dużo przerw między wybuchami. Natomiast najlepszą częścią pokazu była 3 zmiana rytmu muzyki. Wtedy muzyka rozbrzmiewała poważniej i groźniej. W niebo były wystrzeliwane większe i najefektowniejsze ładunki, które były początkiem wielkiego finału. Moim zdaniem był to jeden z najlepszych pokazów w stolicy jaki widziałem.Uwagi - Niestety nie nagrałem pokazu do samego końca, ponieważ zabrakło mi pamięci w aparacie, ale na szczęście było to może góra 10 sekund a ostateczny finał nie był tak efektowny jak sobie wyobrażałem.Moja ocena - Na 10 pkt. daje 9.Zapraszam do oglądania filmiku i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Po obejrzeniu filmiku czuję jakiś niedosyt...Brakowało mi tu jakiś ciekawszych szelek i tempa. Odstępy między kolejnymi ładunkami są lekko mówiąc wkurzające. Efekty wachlarzu były bardzo dobre, niektóre wyrzutnie też, ale brak było tempa, przez co pokaz był powolny, a tak nie powinno być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Właśnie obejrzałem idealną kpię mojego pokazu który był w Manufaturze te same efekty ta sama muzyka może dlatego że te same firmy to robiły. Jedyne co się różniło to długość pokazu. Dlatego że wiem jak te efekty wyglądają w rzeczywistości dam 9/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi