PuMeX 10 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Nie masz intra? To już nie problem,mogę je dla Ciebie wykonać! Co tydzień zostanie wylosowana jedna osoba której zrobię intro.Aby wziąć udział w konkursie należy napisać post pod tym tematem o treści "Biorę udział w losowaniu" Pamiętajcie,że biorąc udział w konkursie automatycznie akceptujecie regulamin konkursu!Regulamin :1.W konkursie może brać każda zainteresowana osoba bez względu na wiek.2.Losowanie oraz ogłoszenie wyników następuje co tydzień w tym temacie.3.Pod tym tematem można i wyłącznie zgłaszać się do konkursu,posty o innej treści będą usuwane.4.Jeśli dana osoba wygra losowanie i nie zgłosi się do mnie przez 3 dni,losowanie odbędzie się ponownie.5.Osoba która wygra.Nie bierze udziału w kolejnych losowaniach.6.Po wygraniu należy zgłosić się na GG 39696258.7.W konkursie biorą udział tylko użytkownicy forumfajerwerki.pl8.Regulamin może ulec zmianie.Pierwsze losowanie w tą niedziele 30.12.12!Przykładowe intro : PRZYKŁADOWE INTROTemat gdzie dyskutujemy o konkursie : Dyskusja
PuMeX 10 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 W dniu 30.12.12 wylosowałem zgłoszenie numer 6.Gratulacje dla SyneQ!
PuMeX 10 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 SyneQ zgłoś się na GG 39696258.Jeśli SyneQ nie napisze,losowanie odbędzie się ponownie 3 stycznia.
PuMeX 10 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2013 Przepraszam za spóźnienie ale sprawy rodzinne W dniu 06.12.12 wylosowałem zgłoszenie numer 4.Gratulacje dla MKS'a
Rekomendowane odpowiedzi