Gość Mariusz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam.Chce zrobić pokaz dla rodziny tylko nie wiem jakiej kolejnosci mam odpalać fajerwerki żeby to fajnie wyszło. Miejsce: miasto, pomiedzy blokamiFajewerki:-DIABOLO JR8-12szt-Rakiety(Jorge)-GW 607 Fontanna Cuckoo-1szt-Fontanna (Comet)-JM02N KAMIKADZE-2szt -Motyle(Jorge)-TXB422 Little Palm Tree-1szt-wyrzutnia (Triplex)-TXB498 - The Magic Key-1szt-wyrzutnia (Triplex)-TXB821 Yellow Purple Peony-1szt-wyrzutnia (Triplex)-Top 10 zielona-1szt-rakieta (Jorge)-TXB546 ARTILERY SHELLS-1szt-moździerz-Fire heaven-4szt-rakiety (hestia)-Dream new year 100 strzałów-1szt-wyrzutnia (hestia)-Karabinek 50 sztrałów-1szt (hestia)-Tornado-1szt-motyl (hestia)-Słoneczko-1szt (hestia)Dziekuje za wszelkie propozycję. Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ile masz metrów Lontu ? Wyskoczyłeś jak Filip z konopi z tym lontemOn chce to ręcznie odpalać. Cytuj
0 Gość Mariusz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Dokładnie, chce to wszystko odpalac ręcznie.Co myślicie żeby dać jaką pierwszą wyrzutnie 100 strzałów? Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 29 Grudnia 2012 100strz. Daj na koniec a jeśli chodzi o mniejsze wyrzutnie to odpal na początku potem rakiety i moździerz. Jeśli chodzi o motylki, słoneczko i petardy to nie lepiej pobawić się tym przed północą ??? Z tego nie ma aż takiego "pokazu" . Ale jeżeli bardzo chcesz to te duperelki to między tym wszystkim to puszczaj Cytuj
Pytanie
Gość Mariusz
Witam.
Chce zrobić pokaz dla rodziny tylko nie wiem jakiej kolejnosci mam odpalać fajerwerki żeby to fajnie wyszło.
Miejsce: miasto, pomiedzy blokami
Fajewerki:
-DIABOLO JR8-12szt-Rakiety(Jorge)
-GW 607 Fontanna Cuckoo-1szt-Fontanna (Comet)
-JM02N KAMIKADZE-2szt -Motyle(Jorge)
-TXB422 Little Palm Tree-1szt-wyrzutnia (Triplex)
-TXB498 - The Magic Key-1szt-wyrzutnia (Triplex)
-TXB821 Yellow Purple Peony-1szt-wyrzutnia (Triplex)
-Top 10 zielona-1szt-rakieta (Jorge)
-TXB546 ARTILERY SHELLS-1szt-moździerz
-Fire heaven-4szt-rakiety (hestia)
-Dream new year 100 strzałów-1szt-wyrzutnia (hestia)
-Karabinek 50 sztrałów-1szt (hestia)
-Tornado-1szt-motyl (hestia)
-Słoneczko-1szt (hestia)
Dziekuje za wszelkie propozycję.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi