Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Pokaz Sztucznych Ogni - Święto Miasta Sulejówka - Dzień Marszałka - 13.06.2007Okazja - Święto Miasta Sulejówka - Dzień MarszałkaMiejsce - Dworek Milusin w SulejówkuGodzina - przed 22:00Wykonawca -Firma KOMETADługość pokazu -2:30Link do ściągnięcia filmu - http://rapidshare.com/files/38098507/Sulejowek.aviLink do obejrzenia na YouTube - Komentarz - Szczerze powiedziawszy spodziewałem się większego i lepszego pokazu ale i ten nie był najgorszy.Nie było w nim widocznego typowego rozpoczęcia, rozwinięcia i zakończenia, czyli finału. Strzelanie od razu zaczęło się od dużych ładunków. Na pokazie "królowały" peonieale nie brakowało również złotych koron, czy chryzantem. Najbardziej spodobała mi sięjedyna na pokazie peonia z palmą w środku, czerwone chryzantemy i olbrzymiepeonie pod koniec.Muzyka była dobrze dobrana, ponieważ była spokojna podobnie jak cały pokaz.Ale to, czego najbardziej mi brakowało to jakiś efektowniejszy i głośniejszy finał. Mogli np.na koniec wystrzelić więcej tych złotych opadających koron.Ogólnie na niebie nie było wielkiego szału ale pokaz był przyjemny dla oka i ucha...Uwagi - Sztuczne ognie były niezbyt dobrze widziane, ponieważ przeszkadzały liczne drzewa.Organizatorzy mogli pomyśleć o lepszym miejscu na odpalanie.Moja ocena - Na 10 pkt. daje 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Wrzuć film na YouTube bo na rapidzie trzeba długo czekać Dziękuje Pokaz może być. Daje 5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 pokazik taki średni dam 5/10. Ja widziałem w nim zakończenie, zaczęli puszczać na wtedy większe szelki. Na początku były mniejsze niż te pod koniec. A jeśli chodzi o efekty to takie coś słabiutkie mogły by być bardziej różnorodne np. chryzantemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 W zasadzie to dziwie się, że firma organizująca pokaz (Kometa), która jest doświadczona zrobiła taki pokaz. W zasadzie to była amatorska odmiana pirotechniki profesjonalnej. Żadnych konkretnych szelek, tylko zwykłe standardowe i najtańsze rzeczy. Zapewne władze Solejówka nie przeznaczyły na ten cel większej ilości pieniędzy i efekt jest taki jest...Jak to mówią programiści gier z Rosji "Chcieliśmy dobrze, ale wyszło jak zwykle...". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk2583 11 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 zgadzam sie troszke slaby ten pokaz no ale byl ale zle te fajerwerki puszczali zamiast duze na sam koniec i szybko to oni slabo to robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi