Skocz do zawartości

13.06.2007 - Sulejówek - Święto Miasta Sulejówek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokaz Sztucznych Ogni - Święto Miasta Sulejówka - Dzień Marszałka - 13.06.2007

Okazja - Święto Miasta Sulejówka - Dzień Marszałka
Miejsce - Dworek Milusin w Sulejówku
Godzina - przed 22:00
Wykonawca -Firma KOMETA
Długość pokazu -2:30
Link do ściągnięcia filmu - http://rapidshare.com/files/38098507/Sulejowek.avi
Link do obejrzenia na YouTube -

Komentarz - Szczerze powiedziawszy spodziewałem się większego i lepszego pokazu ale i ten nie był najgorszy.
Nie było w nim widocznego typowego rozpoczęcia, rozwinięcia i zakończenia, czyli finału.
Strzelanie od razu zaczęło się od dużych ładunków. Na pokazie "królowały" peonie
ale nie brakowało również złotych koron, czy chryzantem. Najbardziej spodobała mi się
jedyna na pokazie peonia z palmą w środku, czerwone chryzantemy i olbrzymie
peonie pod koniec.
Muzyka była dobrze dobrana, ponieważ była spokojna podobnie jak cały pokaz.
Ale to, czego najbardziej mi brakowało to jakiś efektowniejszy i głośniejszy finał. Mogli np.
na koniec wystrzelić więcej tych złotych opadających koron.
Ogólnie na niebie nie było wielkiego szału ale pokaz był przyjemny dla oka i ucha...

Uwagi - Sztuczne ognie były niezbyt dobrze widziane, ponieważ przeszkadzały liczne drzewa.
Organizatorzy mogli pomyśleć o lepszym miejscu na odpalanie.

Moja ocena - Na 10 pkt. daje 6.
Opublikowano

Wrzuć film na YouTube ;) bo na rapidzie trzeba długo czekać :/

Dziękuje :)
Pokaz może być. Daje 5/10 :)

Opublikowano

pokazik taki średni dam 5/10. Ja widziałem w nim zakończenie, zaczęli puszczać na wtedy większe szelki. Na początku były mniejsze niż te pod koniec. A jeśli chodzi o efekty to takie coś słabiutkie mogły by być bardziej różnorodne np. chryzantemy

Opublikowano

W zasadzie to dziwie się, że firma organizująca pokaz (Kometa), która jest doświadczona zrobiła taki pokaz. W zasadzie to była amatorska odmiana pirotechniki profesjonalnej. Żadnych konkretnych szelek, tylko zwykłe standardowe i najtańsze rzeczy. Zapewne władze Solejówka nie przeznaczyły na ten cel większej ilości pieniędzy i efekt jest taki jest...
Jak to mówią programiści gier z Rosji "Chcieliśmy dobrze, ale wyszło jak zwykle...".

Opublikowano

zgadzam sie troszke slaby ten pokaz no ale byl ale zle te fajerwerki puszczali zamiast duze na sam koniec i szybko to oni slabo to robili :/