Mks 2 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Czy dostane je w markecie lub na straganie? Być może w zestawie znajdziesz chociaż wątpie . Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Na straganie często sprzedają na sztuki np 1,50 za sztukę co jest wg mnie rozbojem w biały dzień Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Być może w zestawie znajdziesz chociaż wątpie . W zestawach Nigdy . A na straganach jak najbardziej , prawdopodobnie będą już za tydzień piątek/sobota w którym ja na pewno coś kupię bynajmniej w zeszłym roku były Cytuj
Big Bang! 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Na straganie często sprzedają na sztuki np 1,50 za sztukę co jest wg mnie rozbojem w biały dzień Takiej ceny się faktycznie nie spodziewałem ale zrobiłem już zamówienie a o cyrko zapomniałem i nie chcę płacić drugi raz za przesyłkę. W takim razie czy można je gdzieś kupić w pudełkach w normalniejszej cenie? (oczywiście oprócz internetu) Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Takiej ceny się faktycznie nie spodziewałem ale zrobiłem już zamówienie a o cyrko zapomniałem i nie chcę płacić drugi raz za przesyłkę. W takim razie czy można je gdzieś kupić w pudełkach w normalniejszej cenie? (oczywiście oprócz internetu) Możesz też popatrzeć w sklepach z pamiątkami. W moim mieście jest kilka takich sklepow i fajerwerki też tam można znaleźć i nie są to jakieś astronomiczne ceny. Np zestaw rakiet Big Whale 2 w internecie za 26 zł a ja kupiłem za 32zł Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 U mnie na straganie w rynku widziałem cyrkoblize małe po 95 gr za sztukę....xD Cytuj
Big Bang! 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 U mnie na straganie w rynku widziałem cyrkoblize małe po 95 gr za sztukę....xD Ale to i tak według mnie za dużo. Powinni sprzedawać je normalnie po 10szt. w pudełku a nie zdzierać kasę z ludzi sprzedając pojedynczo. ://> Cytuj
JokerPiroAlko 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 umnie w tej hurtowni sa po 5,50 (cena hurtowa 4,95) Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 6 Lutego 2014 Na fajerwerkimarket są po 4,99,to najlepsze cyrkoblitzy jakie mialem,lepsze od jm01 a takie malutkie. Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 6 Lutego 2014 Tez je mialem bardzo piekne, ale mialem lepsze z lidla . Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Niestety ale po odpaleniu plnad jednej paczki stwierdzam że efekt zielono-czerwonej peoni znacznie się zmniejszył. Poza tym jak wczoraj odpalłem na równiutkim betonie to pierwsza wogóle nie poleciała i wybuchła na ziemi obsypując mnie i brata iskrami. Natomiast druga wznoisła się na jakieś 100cm i wybuchła. Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Niestety ale po odpaleniu plnad jednej paczki stwierdzam że efekt zielono-czerwonej peoni znacznie się zmniejszył. Poza tym jak wczoraj odpalłem na równiutkim betonie to pierwsza wogóle nie poleciała i wybuchła na ziemi obsypując mnie i brata iskrami. Natomiast druga wznoisła się na jakieś 100cm i wybuchła. No to masz jakieś felerne, bo moje startują do góry i ładnie wybuchają a mam 5 paczek z bf. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Miałem je w zeszłym roku, z całej paczki może tylko jedna lub dwie sztuki były feralne. Tak czy owak mogę je smiało polecić JacuQM Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=k48ie7yXpXU Dodaje filmik, niestety ale z efektami tylko zielono czerwonej peoni... Mimo to jak najbardziej polecam, prawie wszystkie leciały prosto do gory i pięknie wybuchały. Cytuj
TomekNysa 3 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Temat rozpocząłem w 2012 roku kiedy je pierwszy raz kupiłem i powiem szczerze, że od tamtej pory zawsze u mnie goszczą. Najlepsza zabawa przed 24 :xmas_w00t: W tym roku mam 8 paczek czyli 80 sztuk Cytuj
pirotechnik93 0 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Wystarczy żeby się podzielić? Oczywiście za mamonę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi