mtt4 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) <EM>Symbol: P1208 <BR>Nazwa: Achtung<BR>Opis: pudełko petard draskowych 6szt. <BR>Zdjęcie: -</EM><FONT color=#284b72><EM><BR></EM></FONT><EM>Film: -<BR>Cena bazarowa: 10zł /6szt.</EM><BR><BR>Dzisiaj tata kupił je na bazarze w Czechowicach. Odpaliliśmy 2, jedną rzuciliśmy na puste pole, a drugą wrzuciliśmy do kubła po śmieciach. Pole było oczywiście dosyć duże, wokół terenu były płoty, i jakieś krzaki (Wszystkie płoty, drzewa itp. jakieś 6 metrów od achtunga). Były trudności z zapalaniem, ale załapał. Huk był dosyć głośny. Odłamki trafiły w płot :xmas_laugh:/> 2 achtung trafił do kosza na śmieci (duży, metalowy kubeł), dzięki temu, huk był jeszcze głośniejszy. Jestem pewny że sąsiedzie się przestraszyli :xmas_tongue:/> Wrażenia dosyć miłe, gdyby nie trudności z zapalaniem, to było by pięknie. Cena to 10zł za jedno opakowanie (6 sztuk). Myślę, że za taką cene jest to warte kupna. http://fajerwerki.bydgoszcz.pl/wp-content/uploads/2011/10/383.jpg Pozdrawiam :xmas_smile:/> Edytowane 30 Grudnia 2012 przez Poki Uzupełnienie początkowego info Cytuj
mtt4 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 To się grubo mylisz bo one nie są warte kupna, potężniej walnie petarda Jc05 jorge jak te wszystkie twoje achtungi na raz wzięte a cena to 11zł. za 30 sztuk link: http://www.jorge.com.pl/fajerwerki-amatorskie-kategoria-1.html#458 Jak dla mnie to warte kupna. Nie miałem JC05, więc się nie wypowiadam. Cytuj
xMilo22x 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Rok temu za te Twoje achtungi dałem 4,5zł w hurtowni.Za to 10zł u mnie na mieście kupisz paczke (6sztuk) Achtungów HE0208. Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 26 Października 2013 Mizeria. Miałem je w tamtym roku. Osobiście nie polecam. Lepszy jest achtung od Hestii Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 26 Października 2013 Też tak uważam słabe są te achtungi ale powiedzmy prosto z mostu każdy teraz fp3 kupuje achtungi już przeszły swoją mode (cena ich była kosmiczna za 12 sztuk 40zł). A co do tych achtungów to nie polecam... endriu123457 Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 26 Października 2013 Też tak uważam słabe są te achtungi ale powiedzmy prosto z mostu każdy teraz fp3 kupuje achtungi już przeszły swoją mode (cena ich była kosmiczna za 12 sztuk 40zł). A co do tych achtungów to nie polecam... endriu123457 Myślę że troche przesadzasz mówiąc, że Achtungi to przeszłość. Mam cichą nadzieję, że kiedyś będzie ich wielki powrót Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 26 Października 2013 Myślę że troche przesadzasz mówiąc, że Achtungi to przeszłość. Mam cichą nadzieję, że kiedyś będzie ich wielki powrót :D/> Były dobre dopóki nie wprowadzono tych wymogów unijnych Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 9 Listopada 2013 Kupiłem paczkę , Po odpaleniu totalna porażka , ten huk to coś w stylu ko204 Nie polecam . Cytuj
Motur321 1 Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udało mi się go kupić na odpuście.Za sztukę zapłaciłem 9 zł.Była to starsza wersja ,bo sama petarda była ważna do 2021.Petarda miała bardzo głośny huk i basowe uderzenie.Nawet zrobiła konkretną dziurę w ziemi.Nie spodziewałem się ,że będzie aż taką dobra.Moja ocena to 9/10 ze względu na cenę i dostępność.Polecam Cytuj
Michał Gursiel 0 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Tuono Blue TB5 Są tanie i najgłośniejsze jakie słyszałem. od 17-30zł paczka 10 sztuk na internecie kupisz bez problemu trzeba dobrze szukać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi