mtt4 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) <EM>Symbol: P1208 <BR>Nazwa: Achtung<BR>Opis: pudełko petard draskowych 6szt. <BR>Zdjęcie: -</EM><FONT color=#284b72><EM><BR></EM></FONT><EM>Film: -<BR>Cena bazarowa: 10zł /6szt.</EM><BR><BR>Dzisiaj tata kupił je na bazarze w Czechowicach. Odpaliliśmy 2, jedną rzuciliśmy na puste pole, a drugą wrzuciliśmy do kubła po śmieciach. Pole było oczywiście dosyć duże, wokół terenu były płoty, i jakieś krzaki (Wszystkie płoty, drzewa itp. jakieś 6 metrów od achtunga). Były trudności z zapalaniem, ale załapał. Huk był dosyć głośny. Odłamki trafiły w płot :xmas_laugh:/> 2 achtung trafił do kosza na śmieci (duży, metalowy kubeł), dzięki temu, huk był jeszcze głośniejszy. Jestem pewny że sąsiedzie się przestraszyli :xmas_tongue:/> Wrażenia dosyć miłe, gdyby nie trudności z zapalaniem, to było by pięknie. Cena to 10zł za jedno opakowanie (6 sztuk). Myślę, że za taką cene jest to warte kupna. http://fajerwerki.bydgoszcz.pl/wp-content/uploads/2011/10/383.jpg Pozdrawiam :xmas_smile:/> Edytowane 30 Grudnia 2012 przez Poki Uzupełnienie początkowego info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtt4 0 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 To się grubo mylisz bo one nie są warte kupna, potężniej walnie petarda Jc05 jorge jak te wszystkie twoje achtungi na raz wzięte a cena to 11zł. za 30 sztuk link: http://www.jorge.com.pl/fajerwerki-amatorskie-kategoria-1.html#458 Jak dla mnie to warte kupna. Nie miałem JC05, więc się nie wypowiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMilo22x 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Rok temu za te Twoje achtungi dałem 4,5zł w hurtowni.Za to 10zł u mnie na mieście kupisz paczke (6sztuk) Achtungów HE0208. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Injektor 0 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Mizeria. Miałem je w tamtym roku. Osobiście nie polecam. Lepszy jest achtung od Hestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu123457 56 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Też tak uważam słabe są te achtungi ale powiedzmy prosto z mostu każdy teraz fp3 kupuje achtungi już przeszły swoją mode (cena ich była kosmiczna za 12 sztuk 40zł). A co do tych achtungów to nie polecam... endriu123457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Też tak uważam słabe są te achtungi ale powiedzmy prosto z mostu każdy teraz fp3 kupuje achtungi już przeszły swoją mode (cena ich była kosmiczna za 12 sztuk 40zł). A co do tych achtungów to nie polecam... endriu123457 Myślę że troche przesadzasz mówiąc, że Achtungi to przeszłość. Mam cichą nadzieję, że kiedyś będzie ich wielki powrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Injektor 0 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Myślę że troche przesadzasz mówiąc, że Achtungi to przeszłość. Mam cichą nadzieję, że kiedyś będzie ich wielki powrót :D/> Były dobre dopóki nie wprowadzono tych wymogów unijnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Kupiłem paczkę , Po odpaleniu totalna porażka , ten huk to coś w stylu ko204 Nie polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motur321 1 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2020 Udało mi się go kupić na odpuście.Za sztukę zapłaciłem 9 zł.Była to starsza wersja ,bo sama petarda była ważna do 2021.Petarda miała bardzo głośny huk i basowe uderzenie.Nawet zrobiła konkretną dziurę w ziemi.Nie spodziewałem się ,że będzie aż taką dobra.Moja ocena to 9/10 ze względu na cenę i dostępność.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Gursiel 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2020 Tuono Blue TB5 Są tanie i najgłośniejsze jakie słyszałem. od 17-30zł paczka 10 sztuk na internecie kupisz bez problemu trzeba dobrze szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi